【Sorry Jover.】阿仙奴23-24球迷討論區 MMDCCCXXIV

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
三朝元老
Speaking to Sky Sports after Arsenal's 1-0 win against Everton, Arteta said: "What I want is that the players I select to play, they deserve to play.

"Fabio [Vieira] deserved to play. He’s been knocking on the door for a few weeks now and you can tell that he was ready.

韋拉
似會謀朝篡位搶埋達狗個位
nelson同nkt嚴格黎講都算三朝都踢過
人龍唔洗做野
似係之前上埋教練班
提提各位 歐聯先係kai既舞台
我記得我以前玩fm 如果兩個都係勁龍既話
我會勁輪換咁,邊個失波就下場無得踢,
無失波就keep 住踢
返去巴塞爾教下先
唔計青年軍,全隊年資最長係佢
當年同達狗做過隊友,而家隊長都換咗半打
歧視亞洲人?
Btw saka 企到成個npc 咁
講真 兩套衫都好7
永續坦蛇啦屌
華迪:「熱刺球迷在哪裡?」期後台下觀眾發出噓聲後,華迪再說:「熱刺到現在還是沒有獲得任何冠軍獎盃!」此句說話有人猜是串當季15/16球季中,他們李斯特城擊敗熱刺奪得英超冠軍。
萬劫不復
芝腸仲先過佢
撚有咩
睇唔透

雖則曼魚肯定多話題

但條友啲行徑都幾撚鬼

淨係重注舊部 同啲big name唔妥
屌,哭能咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞