[桌球]Shanghai Masters 2023 (38)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
屌,睇撚錯下晝三點睇唔到了
單睇呢個11月 無論狀態/心態對衝擊頭64合格有餘
速度快慢我覺得無咩所謂 最重要岩自己節奏 好似Drago Milkins個啲都係快到甩好多波
今日呢場對後生仔起碼啲進攻防守睇得上眼 當然都有派膠
最後個局超左分殺唔到局 仲有火一拳打落張枱度唔滿意 希望可以keep到落去
然後被追到5:5

原來今日賣飛
147 bonus 第一個叫糊人士出現 徐思
好似無咩人買 買左第一日睇哂全部算
假如,假如-6過到Ricky,下一輪會對邊個?同埋過到係咪入正賽啦?
佢果cue147係咪唔係15紅15黑,點解官網同所有social media完全無提過??
贏左對Thepchaiya/Hicks勝方
一開始snooker.org都無講 係睇到下面wst有講
https://wst.tv/xu-si-joins-147-club/
資格賽都計?
冇奧蘇都好難爆,不過人地起碼決賽日都有場季軍戰,唔像香港on99搵d細路仔出黎玩
以往資格賽同正賽係分開計
但睇樓上Ching 條桌總link
入面就寫計
咁就跟桌總講法啦
呢個係咪另一個比賽黎?
之前記者會有奧蘇有斯佳輝嗰個呢?
呢個係上個月比桌總開聲屌個個比賽黎 本身係北愛排名賽個陣搞
奧蘇個個係另一個 澳門桌球大師邀請賽
都仲要繼續打資格賽?
睇咗,原來要打多兩round先至入32入到32真係已經可以當贏唔期望佢可以走更遠
放工無野做睇緊sanderson lam 對andy lee,睇黎即使係依家既macro,喺64外都重係勁超班
原來呢兩日WST YouTube channel 有得直播
佢今晚要過禾頓都有難度
過到要對塔猜亞就更難搞
一向對D 持準行兇既Marco 都冇乜符
白雨露4-0吳安儀
而家未必啦 佢打法都變晒
佢而家同人鬥準
-6今晚幾點打
佢同人鬥準先死
隻眼冇事嗰陣都唔夠人準何況而家
轉頭 3:30am
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞