[機不可失]無職轉生 ~到了異世界就拿出真本事~第二季(7)

1001 回覆
13 Like 4 Dislike
將今集大部份內容都當係希露菲做中心嘅世界就得……
內心會好過啲

魯迪反應冷淡嗰邊﹐明知個任務同希露菲今日都唔正常﹐
又似乎入緊個局度﹐響度警戒緊。
俾佢記得長耳族唔裸露身體﹐去到除哂衫嗰一刻先鹹濕仔上身﹐
就算收到哂希露菲同意嘅身體行為都好﹐
莎拉嗰次佢應該仲歷歷在目﹐所以感情上本來就會收埋啲冷淡啲。

就算有機會去馬﹐除埋眼鏡之後﹐佢仲夠膽提其他女人個名……
明顯對希露菲身份嘅疑惑﹐大過哂一切同ED。
(亦係希露菲個世界最重視嗰點)

所以大家會睇到﹐本來以魯迪為中心嘅世界入面﹐
最得意嘅茱麗葉特(同埋餐廳所有人)今集就好似背景咁﹐
連巴迪岡迪都比佢高級啲識郁。
(當係希露菲緊張到注意唔到其他人﹐ok?)
俾毒撚睇既動畫係咁
啲女沖住同你以身相許

2條友: ......

清好有型
作為親友已經忍得好辛苦
動畫就係要補完依啲小說好難描述嘅漸變反應
佢好似冇毛
人地無波無蘿嬰兒體形咋,邊有講無陰毛
我覺得動畫係有心將愛情/性相關嘅情節做得嚴肅啲
唔是開發,係做護衛要企係隔離睇公主點樣同人玩PLAY
水聖巴果句我覺得冇乜野
始終之前call g果度都cut咗唔少
可能下集唔會做番
我諗應該會做埋
畢竟咁耐無見相認,係個山窿度吹陣水都要既
應該唔會一相認完下一幕就返左去學校掛
所以我都唔肯定
要睇動畫組趕唔趕時間了
相信會做埋
因為醫ED既關鍵位係山窿度開始
呢一季毫無疑問,係講格咗同一般動畫比

第一季個沉浸感強到爆, 會覺得自己同魯迪烏斯一齊去緊旅行

不過好彩呢季個劇情重點都可以話係180度改咗,主題又唔同女主又唔同,所以喺冇崩壞嘅情況下(個人嚟講,得0 同 2集會接受唔到),第二季好收貨啦
你先係發現新大陸嗰個
答人就四重
唔記得咪認囉
家陣全個 post 嘅人都想問你問題咩

動畫 post 上嚟討論今集劇情
屌你上嚟當自己神婆先知
都唔知做乜撚

要傾小說自己搵去返小說 post 啦
淫到渣男路克都尷尬
今集啲畫咁靜態 作畫都崩崩哋
同埋魯迪都有講過係想搵青梅竹馬
但討論作戰嗰陣都係好驚佢完全唔記得
係咪得我一個覺得愛麗兒呢條橋好屎
落雨戒指應該都唔平
今季突然間好多戒指

今集感覺就係
“就咁搞掂?”平淡如水
今集有啲失望
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞