而家值唔值得入翻 One Piece 漫畫坑?

78 回覆
13 Like 82 Dislike
最嬲係5檔係鳩咁低級趣味笑
路飛係鳩咁hehe haha
好似笑鳩緊啲讀者係傻閪咁

兩年前後每個船員都一模一樣
無追開 但見粒橡膠果實變左尼卡 好on9咁
話佢食左第二粒果實用到新能力無咁嬲
曾經講過2025 會完
唔知依家重算唔算數
等佢完左再追動畫算
值 好野一定要推薦俾大家睇
睇兩年前算
每次打交都有經典位
2年後不了
和之國後每集info多到頭痛
唔同人討論劇情同細節好容易miss好多野然後睇唔明
雖然係咁,我覺得和之國後都幾好睇,至少我有返心機每集追,而唔係等單行本
利申:由6歲追到26歲
再利申:和之國既鬼島篇狗也不屌,有五檔都救唔撚返
駛乜追,我講俾你聽咪得
佢哋跑上去,俾人打番落去,再跑番上去,再俾人打番落去
最後跑上去終於打贏
雷利 流櫻唔講霸繞都唔講
乜都唔講
凱多只係路飛覺醒5檔既肥料,
都無乜描述過佢既往事,
大和既故事仲多過佢…
作為一個boss真係令人失望
係,所以我半skip咁睇和之國,後面和之國後(即係蛋頭島)就好睇好多,好似頂上戰爭咁執返曬啲舊人出黎
畫撚到密質質 成舊屎咁都可以比你吹到係細節
又搵熊貓人呀屌你
睇套漫畫都要問人想睇咪睇,唔想睇咪唔睇,睇漫畫係娛樂,唔試過點知依種(娛樂)有無娛樂到你呢??
證明作者已經過左熱血期,拖左幾廿年係咁炒冷飯
兩年後真係一個界線嚟
我以為人大左冇咁多精力追漫畫
所以覺得悶

隔左一段時間由兩年後開始再睇
搞唔掂真係好悶

利申: 最鍾意係空島, 水都同殭屍船
一直冇睇開 呢排睇完真人開左集動畫1071 嚟睇 啲節奏好奇怪 明明應該係大高潮 但硬係覺得燃唔起
咁即係打明哥嗰隻玩法,好心啦尾田,拖到咁有咩謂

打明哥4檔都覺得煩到仆街,好心唔好成日整battle break 出新技就一氣打爆咪算

呢排one piece造返個勢,都同樓主一樣心郁郁
新世界後繼續發展果實根本就係錯誤
Gear5檔仲要話係最勁傳說神話級果實
但都係由頭打過凱多咁秒唔到
大家回哂hp battle round 3
人物多到暈 劇情又拖
9睇到完本 當了卻一件事就算
留時間錦囊
Joker > 魚人島 > 任何四皇篇章
新世界前集集追,之後魚人島開始hea追,去到龐島跳住睇,去到德島棄撚埋,見到有gear5又開始睇返,睇下有幾撚戇鳩,不出意外,個果實設定同路飛一樣戇鳩兼弱智,然後又發現十年前係龐島出現嘅桃之助竟然貫穿到依家真係喊出嚟
2年後無one piece 只有run please
2年前真係好撚正 個陣覺得one piece 係最好睇既漫畫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞