[國際賽之鬼麥湯文尼] 曼聯&基達菲終極FF自轉未來吹水區 [2429]

1001 回覆
0 Like 29 Dislike
學福頭做義工 派狗糧
冇掛過
24就出先買23?
Since signing for United on a five-year contract in the summer of 2021, Sancho has scored 12 goals in 82 first-team appearances and registered six assists.
場上面hea 到咁, 全世界球迷都睇到la
果邊仲未完轉會咩
唔放啦 細爆去個度練乜鳩野
寧願下半季再睇情況 借去盧頓或者英冠
傻仔
廢league咪借我地啲top prospect
你話叫大家點幫佢..
915完
反坦嫚迷同反曼咪睇唔到
sob個時代d轉會真係好痴線瘋狂
牌面上打防反體系但又唔簽頂級防中簽成堆未來翼
vdb 攪到咁完全係一個迷,唯一可以講係可能佢真係唔啱踢英地
龜到山兩個人工高到宜家就算想放都冇乜人會接
唯獨是awb一個坦蛇改做到叫暫時成天
真係估你唔到
https://www.google.com/amp/s/www.espn.co.uk/football/story/_/id/38350862/man-united-players-fed-jadon-sancho-source%3fplatform=amp
連隊友都頂辛狗唔順
今次無得賴光頭佬啦
反坦嫚迷同反曼咪睇唔到
sob個時代d轉會真係好痴線瘋狂
牌面上打防反體系但又唔簽頂級防中簽成堆未來翼
vdb 攪到咁完全係一個迷,唯一可以講係可能佢真係唔啱踢英超
龜到山兩個人工高到宜家就算想放都冇乜人會接
唯獨是awb一個坦蛇改造到叫暫時成功
真係估你唔到
Sob應該都係諗住踢防反,點知無啦啦簽咗朗哥
Mcfred同龜又跌緊
入面有幾多場係正選
Sob個陣咪多
so9幾時搞返掂自己啲蘇州屎 學下跣腳狗得唔得
去沙地教波幫手清走兩件80m英撚垃圾啦
蘇蛇年代簽既球員
前隊長
般奴
占士
AWB
VDB
Amad
秦狗
百力滋
卡雲尼
辛祖
華拉尼
球玉
希頓

上面呢堆人係得般奴、AWB同埋華拉尼今時今日仲係一隊踢正選同主力,其他有啲就簽過黎就預佢人過客黎(球玉、卡雲尼),但蘇蛇年代不論簽大牌定潛力幻幻啲命中率都其低,真係唔知係球探問題,木狗問題,法官狗問題定仲有其他人份既問題喇(屌佢,3年簽12個人可以到今時今日得3個人係仲係可以打到正選)
最大成就:簽咗廢蘭
佢簽占士、前隊長、般奴、卡雲尼、AWB其實都係岩打防反,係之後可佢自己知道只打防反上限唔高所以轉打高位防線同逼搶,但佢果時隊波踢出黎既野係好明顯唔知高位防線同逼搶係應該點踢

之後再買啲人仲同之前啲防反人係完全唔同風格
簽唔到正target就是撚但簽d人就算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞