[國際賽之鬼麥湯文尼] 曼聯&基達菲終極FF自轉未來吹水區 [2429]

1001 回覆
0 Like 29 Dislike
2015年11月,賓施馬以性愛影片勒索同為國家隊球員的馬修·華貝拿而被法國警方逮捕,同年12月被無限期禁止為法國國家隊出賽。2021年5月,賓施馬睽違多年後再次被法國國家足球隊徵召。

呢個真係cls
繼續踢皇馬不特止
仲踢返國家隊
me2賀蘭
cls呢隊曼發生咩事
而家連charge都未落就自己未審先判
咁撚鍾意迪士尼咁就同迪士尼一齊沉淪啦
Ten 都走啦
左有祖中海倫右福
支持 廢撚事同班垃圾管理層一齊沉淪
垃圾球會 真係唔撚該降班全力玩女足算啦 依間垃田
拜仁主場 留名輸完mm又sick多幾個月
作客拜仁輸好正常
唔好咁高期望
請問佢踢咗幾多場你會咁覺得
呢隊拜由杜曹接手之後廢過以前
外借多過落場
有冇盤賭下一個比人話家暴既係咩球員

我估狂燥
On9直接unfo垃圾曼ig算 弱撚智
德國炒左Hansi Flick
屌你曼聯 真係好撚心up
一早已經unfollow 哂官方fb同ig
成日出埋哂d垃圾post打飛機
留言話commercial club就刪留言
再唔係就直頭唔比人留言
希望呢隊波萬劫不復on99
有祖/海撚
以後入得曼聯嘅唔准有女伴 或者裝GoPro 係身
無嫁喇 佢同辛祖兩億廢翼掉左落海
就黎頂唔順哩隊閪波 格狗宣佈埋唔賣我就棄坑
有冇手足玩EA Sports FC 24第一件事會由基達菲收返木返嚟?
Man Utd debts 'pass £1billion' under Glazers as Sheikh Jassim left waiting on takeover

https://www.express.co.uk/sport/football/1811252/Man-Utd-takeover-news-Glazers-debt-Sheikh-Jassim

呢隊閪波唔賣盤仲可以玩幾耐
格狗幾撚時死
一定唔會佢好錫老婆同小朋友
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞