[國際賽之鬼麥湯文尼] 曼聯&基達菲終極FF自轉未來吹水區 [2429]

1001 回覆
0 Like 29 Dislike
佢躁狂瘋狗症 你確定唔會?
咪 (必定不會打女友) 你仲問
佢個經理人應該識玩,
你睇之前啲statment同訪問
綠木單野做壞咗,搞到而家求其搵條女指控都要內部停賽調查
人地阿狗隻party衰強姦,阿狗咪一樣俾佢踢,一路踢一路查
係我曼唔知搞咩要停賽
其實放佢假搞掂單嘢先返嚟好過佢要分心,
依啲嘢好影響當事人,而且作客實俾人狙擊,
與其受咁大壓力,不如搞掂先返嚟
冇自轉起碼有機會睇下百力滋都ok
以家係驚坦寧願放般打右都唔出百力滋
好似無人打到攻中位 水哥唔用 mm 未傷好 大力臣唔似會推上一格 除非 馬狗打攻中 前海龍 左福右般
有on9but既話推前大力神都唔係唔得既
反正大力都回唔到防
阿記唔會有個自稱阿迷既女MBE 出黎叫派對停賽

我嫚球迷就係寧枉無蹤,一定唔可以辜息(雖然唔知呢d球迷一季睇過幾多場嫚聯波)
你預無百力支好啲
真心咁都唔俾機會既話真係早d走人算吧喇
喺南美飛番黎都未必會比正選佢
睇怕都係最多後備先
本來想借佢出去,但amd傷先留佢,
我意思後備應該會出,唔好預佢正選
應該左有祖 右福
其實停自轉都有表態坦同球會一視同仁,
唔存在子弟兵就有優待
右mm可能
都未踢得...希望麥湯聽日屌打英撚,搶個正選
打白禮頓對對面條左路一定唔係出水哥/派利是先
記得派對一開始比人傳個陣已經無開名/唔比開名
淨係講倫敦球會 而partey無隨隊遠征 先傳係佢

後尾先講番係申請咗禁制令唔比提
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞