[推到完場] Apple  Event 2023 9月13日 凌晨一點 Wonderlust.

1001 回覆
27 Like 26 Dislike
有,全平面螢幕咪完美,中國廠已經做到全面螢幕, Ka螢幕下鏡頭
Apple要用Face ID 解決唔到 精度要求高
你講中左個point“冇野”就真係完美
應該係4%+400max ?
冇關係
你可以揀去舖頭攞或者送貨,亦都可以用gift card/Apple Pay/信用卡
https://youtu.be/968kNeDOJ8s?si=gj67hw466Gi2b_cg

可以參考下第4代全螢幕
我估兩年後就有,or 直接淘汰face id 又出個新嘅嘢
btw
唔解1000?
red card 去apple store 買應該無4%?
岩岩打hotline 問佢話條款寫apple store 網頁先有額外$400, 用iphone store app 唔知計唔計
我覺得只係聰明嘅取巧
係聰明 但係個mon都係無咗忽
我想睇解決方法
上面有人話用gift card就唔可以用apple pay?
前鏡頭咁垃圾
今年會唔會有one more thing
最憎殘廢制, 但平心而論覺得啪啪下好d 姐, 又易見到mute 到未
唔得,其實你有apple store 已經試到
佢分開2邊比錢
用applepay 無得再加gift card
要用信用卡比錢先有得揀gift card
但佢仲要無講明用gift card 無得現場拎
佢只會一直比唔到錢
要揀送貨先比到錢
唔知今年會唔會又改policy
WWDC已有
咁pk
即係要用網頁版加填咭no.?
用apple pay 先啱
優惠期由2023年9月8日至11月30日,一經Reward+ App內登記,憑滙豐信用卡以Apple Pay於Apple Store門市或Apple Online Store累積簽賬滿,可享以下回贈:

累積簽賬滿$5,000,享6%獎賞錢回贈;上限簽$6,667額外回贈$400

不過我覺得用iphone app都計,都食到4%上年
🙏🙏🙏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞