[推到完場] Apple  Event 2023 9月13日 凌晨一點 Wonderlust.

1001 回覆
27 Like 26 Dislike
第一水既機怕唔怕有問題
年年都有人問呢個問題,其實真係有問題可以去換機,呢點apple冇得輸,如果買其他牌子有問題就硬食,就算佢肯搞都係得個整字
Hermes版aw咪又係皮,講經咩蘋果
都係

係怕d資料要由頭整過 好麻煩
年年用手㩒都第一日收到機
會唔會有新iPad?
屌你不如開定下年好冇?
Apple 玩計算攝影
應該用幾代先換
舊model 減價未
唔知club 個啲幾時開訂,有$500 分未用
部副機XS Max都應該係時候退休換15 Pro Max
如果冇mini可能都要投降 換番6.1"
12mini 舊電應該都係時候夠鐘
拎番apple換又貴
佢唔出 一係等se3 但可能等到2047
係佢se3出之前要用部70%電mini 無了期咁等

好想喊
最希望今年會有新ipad mini, 換左ipad pro之後好掛住部mini
向厚度發展
官方換電池先$709,你寧願換新機但嫌換電貴?
啫喱 mon 都好咩
唔好,所以先換左pro,希望佢今年有大更新唔好啫喱,最好就出ipad mini pro,唔怕佢呃錢最怕佢唔出
我近排都想買 iPad,之前用過 iPad Pro 11 吋第 1 代,上年 9 月 trade 咗。我對性能冇乜要求,睇過
1. iPad Air 第 5 代 64GB Wi-Fi 豐澤 $4,599
2. iPad Pro 11 吋第 3 代 128GB Wi-Fi 翻新機 $5,179
3. iPad Pro 11 吋第 4 代 256GB Wi-Fi CSL $6,699
樣樣都係爭少少錢
有啲想換15 ultra 有人話出有人話冇
唔怕
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞