火影忍者十大最正女角色

219 回覆
313 Like 43 Dislike
樓主嘅FF功力真係高到一個點
唔寫同人甜故真係嘥咗佢
4. 玖辛脷

入得廚房出得廳堂嘅好女人,但係四代成日飛,又係將佢pad埋一二邊。久而久之就變到同小櫻一樣性欲汪勝又冇得抒發。

搞到下面又紅又腫,所以我唯有幫四代你噎咗舊豬頭骨啦,同你親愛嘅老公講bye bye la.. 今晚我就要屌到小玖冇得訓

係小櫻嘅完全上位版,小櫻有佢一成都要燙雞還神

我一定會寫寫下棄
因為太懶
好想睇甜故 唔知chatgpt幫唔幫到手
等我有心情諗個大岡
到時可能會寫
lived
I’m not gay
屌你老母,

第一竟然唔係大波處女日向雛田
3. 井野

樓主我最鍾意就係井野BB
因為佢太靚女了,副body又突,把聲直頭係御姐力max
鬼妹咁嘅body加一頭金髮,點能樣忍

每次見面就坐喺你上面,遞隻腳叫你聞再踩落你度,轉頭就趴喺你度除你褲頭底起勢喺度吸你巨龍入面嘅汁液。
平時已經開胸衫,點忍,佢唔搞我,我都會主動當狗咁屌佢
成個系列最想屌嘅女人,冇可能有超越佢嘅存在。任何人都唔得。我好想佢永遠都只可以飲我啲熱牛奶
好想佢幫我足交,一定好柔軟,射到咗成feet都係我啲sperm
你條傻鳩又做乜撚呀
我出到第三咋喎
你邊隻眼見到我個第一
[url]點呀你呀又,
又無女圖睇咁多嗲
[/url]
我都無話你做咩對號入座
2. 鋤田

其實佢天生已經係註定行走自慰套。好人好者一個女人點會有白眼。根本個天都要佢比人抽插到反白眼,嘔白泡。(我第一個衝出去飲佢啲白泡,一定好似啤酒咁正

佢本身個性格係溫柔體貼,你要佢坐佢坐,叫佢含佢一定含,叫佢摺埋,佢唔敢say no。
所以只要你同佢fd底,一定可以屌佢,分分鐘你碌鳩大,佢以後會自己坐落嚟un 。幾撚淫,佢本身純過蒸餾水,比人開發過一次之後好快上手
個樣雖然唔夠井野,水影鬥,但係已經係一流水平。加上佢係動態忠誠,副計又掂
排第二,服啦掛

墮落咗之後分分鐘淫過水影,之後廿四小時都渴求你大大力桶死佢
不論何時何地,背住老公比你無套內射,仲要係危險期

仲詭喺度等緊你屙尿落佢個口度,成隻狗咁吞哂佢。仲要條褲已經濕到成撻漬,忍住唔放得屁。
最後爽到暈左
第一係千代婆婆
年紀夠大夠經驗
又可以驅風
第一係千代婆婆
睇到扯咗
轉寢小春 有無力一戰
1. 綱手

我哋男人,唔使講咁多啦
大家都明 大家都知
有時唔使畫公仔畫出腸
一個眼神就心領神會
That’s men
我哋有邊個唔係因為綱手而長大成人
冇佢,點成就今日嘅我地。

我乜都唔會講,因為呢個就係我嘅忍道
我乜都唔使講,因為我已經插過你陰道
但我可以好肯定咁講,你永遠都係我行過最順嘅隧道

以前,宜家,未來,只要我未死,我一定會遵守你嘅教導,
全部射哂入你嘅秘道。

多謝你,火影大人我已經長大了,還可以娶你嗎
希望你可以射得舒服
完美落幕 感激樓主
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞