火影忍者十大最正女角色

219 回覆
313 Like 43 Dislike
雛田呢d白卡妹做老婆一流
Lm
世一

一定要有千代婆婆 轉寢小春
鋼手世一
好撚痴線
癲少陣
7. 水影 照美メイ大人

淨係睇樣都知佢係入硬榜啦下話,仲要個look咁horny。成日都好似想食咗你咁,淨係坐喺你格離,我相信佢啲成熟嘅熟女荷爾蒙已經會令你扯到行晒。
加上佢嘅性格,佢一見到你條撚,一定會主動跪喺度,自動波伸條脷出嚟叫你放條撚入去,又奶又含又啜,含到成隻八爪魚咁。好似直頭想吞左條撚咁,到你想射嘅時候就會叫你將啲牛奶汁射哂入佢喉嚨小穴入面。你想拒絕都唔得,因為佢個吸塵機口穴已經唔會再放過任何一滴精

佢成副發情嘅樣,加上水影嘅特質,基本上一吞完精,佢就會成身出晒水,ready 好叫你無套插入佢個無人用嘅全熟過期小穴。

熟女+痴女
應該無人反對啦

千代婆婆
Lm
火影畫女角最正係鎖子甲畫出魚網嘅味度
大到
唔係下嘩
綱手啦
6. 寒大人

又係直接用色氣,精度,淫意上搒嘅飛機杯女王。

淨係聽把聲,我已經好想屌到佢大肚,對豪乳嘅壓迫感大到我好想奶到佢爆屌到佢壞。而且佢成撚日都好似性冷感咁,真係好想睇到佢心心眼失禁個樣

老實講我已經扯晒旗,淨係上半身已經夠排第六。再講落去我怕我會精盡人亡

你一日打幾多次J
個巫女
不定
識野 鳴人之死

紫苑

最尾結局仲要想同鳴人生BB
大波田唔係第一嘅話唔洗睇
千代婆婆第一
想reply千代婆婆,點知你仲癲過我
5. 手躹

男仔頭性格嘅佢,有一種平時相處係兄弟,一屌就變契弟嘅feel。
平時好似乜都唔介意咁,但畢竟係女人,一聞佢啲味就會好怕羞,即刻話「屌你死開啦」但係其實心入面勁怕羞又跳得好快。呢個時侯強硬少少,你已經可以入侵佢搖罷不定嘅大乳房。

呢個問題直到佢變咗人妻仍然冇變,佢當你兄弟約你飲酒,但你已經想屌到佢變契弟。一路望住佢對波一路讚佢不減當年魅力。之後佢就會好開心,放下戒心。
佢心入面開始諗「佢應該唔會對我點掛,但係老公好耐冇掂過我..唔通佢對我已經冇興趣..?」差最後一步就係用對腳撩下佢下面等佢醉下醉下…
最後依靠我,同我上房,比我砌足三日兩夜,由入房嗰刻就飲佢啲口水,搞到佢變抽濕機。

由男仔頭性格屌到幫我生返幾個男寶寶,屌到手躹爆菊
望下佢隻大臭腳奶到佢汗水盡出,用腳趾夾腸,射到佢成身精,染上我的色彩
唔記得條女叫咩名
佢要𡃶嗚門吸佢啲卓羅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞