火影忍者十大最正女角色

219 回覆
313 Like 43 Dislike
10. 小南

曉組織嘅女強人,平時都係用紙符炸死人。最勁係6000億爆符將一切燃燒殆盡。
不過佢實在太認真認真到佢根本唔記得自己係一個雌性。明明自己係一個咁有女性性徽嘅人,但係一個再逞強嘅女人,始終都係一個柔弱嘅女人。只要你突破左佢嘅敏感壁,佢就會對你敞開佢對堅挺嘅心房。

到時你就可以攞正牌喺佢入面任意遊走,鍾意點都得
所謂四面楚歌十面埋伏,小南呢啲又危險又嬌柔嘅女人,一定要將佢嘅一切全部揸乾揸淨先可以令佢乖乖聽話。
仲要染髮咁壞,要用大肉棒好好糾正佢,佢本身用開爆炸符,你就以其人之道 還治其人之身,喺佢閪窿入面施展你嘅爆炸術。炸到佢成身都係你嘅小寶寶牛奶

加上佢平時一定唔帶bra,係時候幫佢挻返直
Lm
水影第一
Lm
第一

蛤蟆婆婆 一頭都係奶頭
樓主癡撚線,但留名
第一

小櫻
雲隱村 寒
玖辛奈
9. 小櫻

講性格一定閪架啦,有名你叫「港女櫻」。身材又冇其他人咁正。但係就係因為咁,先有征服嘅價值。

平時個格已經夠西,對住邊個都係咁,但係對住佐助又發姣。
「這樣子的女生,老夫最喜歡了!!!」
一定要把她變成我的女人。

平時老公又長期出trip,一定自己積住積住,只要對佢好少少。佢下面個櫻桃小嘴一定會即刻發酵,慢慢滲出猶如蘭花一樣嘅香氣。呢啲時候,只要推佢一下,佢一定會成個腦都係「SEXSEXSEXSEXSEXSEXSEXSEXSEXSEXSEXSEXSEXSEXSEXSEXSEXSEXSEXSEXSEXSEXSEXSEXSEX」口水會流到成身都係,之後乳頭都會勃起。然後就會屌鳩佐助因為唔理佢之後瘋狂墮落於肉欲之間。

呢啲女人一定係最易成為便器,最後日日沉醉喺你又粗又硬嘅大秘軸上面。

平時仲周圍聊人,快啲講「你係邊個嘅女人,如果唔係就唔屌你
劇場版果D先係最正
ok
毒撚post
雛田第一

不接受其他答案
岸本唔撚識畫女
第一 係一樂拉麵老闆個女
識玩一定要卡卡西做女人
寫輪眼學曬其他女人既床技
千代婆婆個嘴
諗諗下八婆小櫻做老婆都有好處
識陰封印保持年輕貌美
到其他人老婆五六十歲生哂皺紋
自己老婆仲係十八廿二咁嘅樣都咪話唔正
live 左
梗係2姊妹
8. 天天

同小櫻完全相反,係一個樂天開朗嘅女仔,精通武術,體術能力高強。in other words,,,,,,, 佢身體柔軟度一定好好,乜花式都ok。加上佢平時又勤於練習,一定成日流啲咸咸酸酸嘅汗,下面條底褲都一定好多臭汗,日日咁焗,好多泥垢。好臭好污糟,但係呢啲就係天天嘅少女活力香。

佢性感嘅密度就同中國4000年歷史一樣博大精深,你可以喺佢每個私人部位都發現到唔同嘅可屌之處,咁係因為佢經過長時間訓練,成身都已經處於最適性嘅狀態。隨便一個位置都可以成為佢淫賤嘅性器官。

你一路趴喺佢副臭body上面一路索住佢啲本應不能聞嘅臭汗。再用你條大肉棒隔住佢件袍磨佢個濕晒嘅淫洞,一定會大浸臭味出晒嚟,佢又keep住郁唔到但狂高潮

最後變成一個天天被幹到飛天嘅sex doll

同埋佢個屎忽真係好好肉地點奶都唔會厭,啲肌肉真係好正,奶上癮
你當佐良娜呢個未來火影冇到?
又黎
第一一定係五代目

綱手奶奶對奶奶我由細j到大
見到琴日有巴打想我出火影咪出下
如果唔係平時都係一兩個月先出一次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞