英國公布新一季近萬人申BNO VISA 共15萬人已抵埗

221 回覆
207 Like 7 Dislike
先唔駛講身邊大把人走咗,我自己都走撚埋啦你都on99仲想柒第二次
洗撚你講咩
傻閪
好明顯英國數據係錯誤嘅
政府已經公布咗好多人回流
人口亦都增加咗
佢本身都係香港top1%富翁
有得去日本食海鮮已經屌打英國
想知reject 果D咩人黎
當中有唔少係冇BNO白撞
以為有過BDTC就得
當然亦有其他原因,例如資料唔齊,案底等等
亦有一種情況,由庇護轉申請visa,行政上係會拒絕,呢d case要上訴
一定係英國佬報假數,港共呀唔係香港政府明明話多人入過出
咁易搵錢帶幾皮夠啦
李嘉誠身邊都冇人走算唔算窮
好難講 佢仲高質過英國人
你真係弱智唔係扮,我哋帶幾錢關你撚事咩,喺到轉移話題只係見到有人仲覺得冇人移民真係好可憐,到底係生存喺一個文化水平幾低嘅圈子先會冇人移民自己唔走都會有親戚走,親戚唔走會有friend走,friend唔走隔離鄰居都會走啦on99
答你鹵味咩你以為80年代啲家產係金條扮喺屋企啊股票,房地產大把資產啦。乜撚嘢叫帶幾錢去你真係打字都有窮酸味,移民比你講到破產著草咁仲要帶曬啲錢喺身上面
你每次回覆都係刷新緊你智商下限「帶」唔撚係講cash係講緊帶啲樓去,你都幾識死雞撐飯蓋仲帶緊,目前運到去太平洋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞