覺唔覺得加勒比海盗三部曲好睇到癡線?_?

88 回覆
92 Like 10 Dislike
真嫁屌你
罰你一百年
Pirate的日常
雖然三部曲最正
但第四, 五集又冇你地講到咁差啫
都好過唔少電影了
第五集仲講到orlando番到去搵老婆
完得算好靚添
記得上嗰陣好多人屌 發哥嗰套係垃圾
但其實我幾鍾意最終戰
伊利沙伯個speech同船戰
Hoist the color
印象中比劍係冇死人
其實你睇片尾佢係想開第六集
Yes 不過當cliffhanger 完咗就算啦
雖然我都好想佢搵原班人馬再繼續拍
佢呢個look比真人龍珠仲似龜仙人

無端端就炸死咗
Singapore ILM 收左皮。。。
4,5 係唔係 人魚同老豆認女?
同意
無辦法, double strike
Han Zimmer!
第三集真係on99
發哥同Keira 9up緊就比人炸死左
力架女海神無啦啦巨大化之後又無啦啦自爆
海軍條76有圍毆唔玩玩隻抽
到打輸左後面成班仆街冇個出黎幫拖
唯一估唔到係Jack仆街到搵就死既Orlando借刀殺Davy Jones
依家隻揪隻,海鮮對海鮮,唔好叫人類幫拖!

BTW,日本啲戲服好靚,遠超CG
我想問,係EDIT完再做CG ,都做咗CG 再由導演EDIT?
會唔會有啲CG被人CUT咗
Jack起初設定好似係配角主要想捧orlando
點知搶撚哂戲
網上鳩up無譜的
Jolly Mon 先係世一。任何角度都睇到邊個先係 captain

https://www.youtube.com/watch?v=R7m5Int1hAA&ab_channel=drakenliger
依件事同怪獸與他們的xx一樣。男主角只係online game 玩家,勇者(花生友)
女海神比Barbossa解放之前知道係Davy Jones 出賣佢
所以嬲撚左 之後整撚左個漩渦出嚟
同意頭兩部曲幾好睇,但第三集劇情咁鳩
最後個畫面咁浩蕩,點知兩隻船出黎隻抽隻,不如猜包剪揼呀,suppose係最高潮嗰part你比啲咁嘅野我睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞