一人一個你以前覺得會紅但最後冇紅過嘅藝人

781 回覆
398 Like 58 Dislike
第二許志安諗起劉浩龍
都算貼題嘅
佢翻唱愛上一個不回家的人都好正
當年第一次聽佢唱嘅版本 覺得好正
之後發現原來首歌原唱係林憶蓮
搵番嚟聽 依然覺得張茵版本好靚好多
我啱啱都google過佢 原來去咗英國發展
以為佢冇做呢行
伊健哥哥紅到跳上月亮呀
成日覺得呢d「小花類」咩新星group
多數只有裏面其中一位紅到

三小花最後只係紅左容祖兒
但個人覺得到何嘉莉紅都未到葉佩雯
佢就係唱太多方大同先唔紅
咩劍龍在草地上散步
邊個jc?黎明嗰個?完全唔靚喎,好普通嘅後生女一個,說散就散就幾好聽嘅
一開始鞋抽面男人樣,之後變文青女神,高登仔勁buy佢件毫無設計嘅tee
國貨本身都無女友 最後公司幫佢搞得掂
校長有哂地位先
吳係上緊位已經衰毒,嗰時本身已經好大競爭,之後英皇有比機會,佢一而再比人影到做賤男,佢自己都知自己衰咩 無計
14年趁出道十週年+雞容放假全身發力爭獎結果都係輸
個人得失心好重 經此一役心灰意冷揾真銀算
叱咤調咗位
明明有兩年播放率第一
燒味佬?
城醒係受害者,比條女裝,同埋佢本身都單身,男歡女愛好正常。
我好鍾意睇別戀
睇住佢同林峰做情侶
之後雲海玉弓緣又合作
之後佢同蕭定一傳緋聞
冇幾耐就喺佢間公司整容了
作詞嗰位又唔係方大同
糖不甩咪正正常常
第一次見人讚佢唱得
陳敏芝同譚凱琪夠係小室哲哉徒弟啦,唔代表啲咩,何嘉莉仲紅過佢
竟然咁多正評
標題係話最後冇紅過 薛凱琪點會冇紅過
第一年出道奇洛李維斯回信已經好紅 新人拎到叱咤十大同十大中文金曲
之後啲歌又hit碟又賣得好
佢係07至08年走咗去台灣發展一排先停咗個勢
明明就難聽
鴨王
有一排個名叫腐又酸
本身傅佩嘉/高雪嵐咪好地地
吳彤
一首偏見與傲慢刷新左我對流行曲既認知
https://www.youtube.com/watch?v=EXCl7hidqrg
當年睇Y2K,一個係阿Sa,另一個係唐詩詠,果時覺得唐詩詠冇得輸啦,之後既事都唔洗我多講啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞