一人一個你以前覺得會紅但最後冇紅過嘅藝人

781 回覆
398 Like 58 Dislike
每日都聽到「口水多過浪花」主題曲
靚聲、易認、有唱功
好過好多女歌手
佢越霉就越多時間拍拖 但擺得越多時間拍拖就越霉
紅過啦,當年人人都識佢
其實佢幾有觀眾緣 我以為佢會慢慢好
啱啱睇完維基
原來佢舅父係唱片公司高層

佢當時真係幾紅

後尾唔知點解失蹤跟住返大陸
戲屎 佢個款太多同類型人揀 睇佢個勢又無咩後台 之前跟paco+太陽城 但兩者都收左皮 無啦
而且佢都唔係特別後生 加又無咩代表作可以長食落去
都係不紅不黑浮浮沉沉落去 個樣老到無埋顏值就自然消失個隻
娶埋後生老婆喺屋企湊仔 年年齋收版權費不知幾和味
得閒就開下concert割大陸人韭菜
點會唔紅
佢攞關菊英個獎令佢爆紅喎
陳奕迅
明明唱功一流,又有林夕偉文幫佢填詞
偏偏紅唔起,我真係r曬頭
講堅 有紅過少少但做唔到長紅個隻就大把

電影:

我覺得會上到謝霆鋒個隻level既人 但最後各有原因唔知點解或知道點解上唔到既人就有

吳彥祖 安志杰 金城武 陳冠希

我覺得如果呢幾個同檸檬玩到依家呢個年代同積左咁多年既作品 依家睇戲會多d選擇 唔洗來來去去全部 青雲古仔家輝 一係華仔偉仔

祖-唔知點解
安-話破相做唔到正派 唔係動作片一定有佢 再慢慢擔正 高大 大隻 真人勁撚型
金-毒撚
希-閃卡

都唏噓 搞到電影圈無乜人揀 斷層 唔知算唔算自爆

音樂界點數都係廁田 其他都係有少少好聽d既歌但係整體都係唔夠前人爭或實力都係差少少
佢未出道前有過流出
想紅都難
咪癲啦,電影片段嚟架,套戲叫I do戀性世代,好多纏綿鏡頭。bobo都有份拍,套戲係佢兩個未做歌手前仲係model時期拍嘅,一出道做歌手就比有心人cap戲中片段話佢地有流出。
安,太唔識中文
淨係記得有條撚屌唔記得歌詞 唱足三次都錯
方大同唔再作歌俾佢
2014年1月下旬,官恩娜在《明報》撰文「踢走憎恨與歧視」,以其在歐洲生活的體驗,呼籲港人面對大陸人「無可避免的文化差異,應該抱包容的心」、「港人不應該演變成自己人笑自己人」、「大家都是中國人,應給空間去接受他們」。

2014年9月下旬,香港因佔領中環運動爆發雨傘革命。10月上旬,官恩娜在facebook上載一張乘坐港鐵的相片,但她的留言卻表示:「十五分鐘的車程!用了我兩小時……一整天都在遲到!我真的很哭!」,看來甚為不滿學生的佔領行動。不少網民隨即在留言中提出質疑,指官沒有指明自己由甚麼地方到甚麼地方,而且沒有港鐵車程會長達兩小時。所謂「十五分鐘車程變兩小時」極有可能是「亂噏」,又有人問她是否記得自己曾經講過「大家都是中國人,應給空間去接受,港人不應該演變成自己人笑自己人」。有網友更勸喻官要聽蘇錦樑局長講,「包容是最好的解決方法」。
佢有口臭
胡夏
張致恆
一手好牌最後變成弱智仔
細個唔識分佢同王浩信
高鈞賢 像破風
認真之前拍嗰套家族榮耀個樣好唔掂wor
翻大陸打針打到塊面硬晒
好似04-07
記得好活躍吓。
佢好似因為跟老闆娘離開前公司之類? 根住又好似同羅霖有工作上既問題
唔知係未因咁所以中途靜左
但我覺得紅過好多人, 歌影視有齊, 又有歌曲代表作, 唔應該入呢條list
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞