正式宣佈香港Rapper係垃圾之中既垃圾。

251 回覆
925 Like 183 Dislike
真係 認同巴打
Tyson Yoshi屌打PG ONE
屌你 咩hook黎 踩得穩個beat但唔知唱乜鳩
聽左 Geniuz F 先講
打架黎講一定係 唱歌唔知 但pg one 支持香港警察就不了
其實有咩問題
大把歐美歌都係屌閪屌閪屌閪啦
despacito都係屌閪歌
連個beat都係上網偷返嚟

其他你覺得係就係,但係呢句有啲老屈喎,不嬲玩rap都係上網download啲免費罐頭beat,質素高小小嘅就俾錢買,邊個偷beat 講嚟聽吓好喎
Lil wayne都屌打上面堆垃圾
好似用緊廿蚊耳筒聽歌咁
所有聲炒埋一碟
唔知點解聽M4硬係覺得佢哋個beat同rap tone唔夾

可能換個第二把聲同咬字會好啲
廣東話啲詞先正喎,本身9音好多野可以壓
香港講進步真係得啖笑
見人出名小小一定出盡力踩
時代阻力咪依啲唔洗旨意香港hip hop可以玩得起
多人玩左多人識左依個文化 就一沉百踩
有潛質又想玩既人 仲點敢分享作品
冇問題,我都覺得幾好聽,第一次聽就洗到腦
又冇離題
KZ?
想做想玩咪繼續
有人唔鍾意就玩唔到落去唔敢分享
點會做得起
想知果個88去咗邊 前幾年好多mk聽 呢一兩年消失咗咁款
noly都攞出來 都唔知rap乜9
求其搵個mcjin都係世界頂級
咩人聽咩歌 聽開慘情k歌嘅人想跟風都係會聽返「嗰堆野」(老實講我覺得個堆連singing rap都未合格
香港rapper而家淨係聽wildstyle, yack, m4, wolfe, bmw
每次見到你呢啲留言就知道點解香港hip hop咁落後
真係
香港人真係好撚落後
你Gareth T老友?你估mumble rap嗰個接受到?難怪noly做左咁耐都係地底泥
唔好理樓豬啦
純粹係度引戰
你搬咗依四個人名已經秒咗樓豬了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞