THE IDOLM@STER綜合討論區[107]eplus廢到你入左入金頁都不等於你hold左飛喔

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
Good~~~~~~after~~~~~noon~~~~~~~~
Good~~~~~~after~~~~~noon~~~~~~~~

希望大家星期六日LV唔洗打上星期出現過既呢堆:

家虎
MIX
ガチ恋
咲きクラ

人地話呢d係文化衝擊呀 叫你地唔好咁老害阻住佢地創新

同班友講你咁鍾意創新咪自己搞團偶像創飽佢
Im同ll有規有距唔啱你

人地話你地去live去得少 見識少咋
仲有某d member都係厄介勢黎
希望大家星期六日LV唔洗打上星期出現過既呢堆:

家虎
MIX
ガチ恋
咲きクラ

人地話呢d係文化衝擊呀 叫你地唔好咁老害阻住佢地創新

同班友講你咁鍾意創新咪自己搞團偶像創飽佢
Im同ll有規有距唔啱你

人地話你地去live去得少 見識少咋
仲有某d member都係厄介勢黎

唔關見識事,這是偷換概念
同時做厄介的p係公認害蟲
都係嗰句:想玩家虎mix唔該過主
即係你去日式料理店你唔應該去叫廚師煮土耳其烤肉
看看這位p的不快經歷,希望大家引以為戒

http://ch.nicovideo.jp/scone/blomaga/ar550019
好奇問下 點解ssr都會無cv既

咁易被你估到既 就唔係cy啦

所以話人係犯賤 昨晚忍唔到手抽埋啲石
都有啲有用既sr既
btw藍白唔信封唔是一定出ssr原來
都有啲有用既sr既

有花紋先係一定
都有啲有用既sr既

藍白+刺繡=確定SSR

不過⋯⋯⋯重複的可能性是有的
都有啲有用既sr既

藍白花紋 SSR 確
藍白 有機會SSR
白 下轉
原來是咁的
係時候努力搵野做
原來是咁的
係時候努力搵野做

人要學會放棄
繼續忍手

想抽邊位?
原來是咁的
係時候努力搵野做

人要學會放棄

就算放棄周子 都不能放棄文香
搵定儲錢就差唔多 好似係
原來是咁的
係時候努力搵野做

人要學會放棄

就算放棄周子 都不能放棄文香
搵定儲錢就差唔多 好似係

祝你成功

返到屋企已經完活動了

攞唔到貓
返到屋企已經完活動了

攞唔到貓

去洗手間突擊如何
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞