THE IDOLM@STER綜合討論區[107]eplus廢到你入左入金頁都不等於你hold左飛喔

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
路過留個靚名

今晚過黎姐姐度

幾點牙

要十點打後

Event過左Ex Last boss就當完了
尋日聽番響子隻碟真係好撚正

將D家虎撚打哂成漢堡扒

希望大家星期六日LV唔洗打上星期出現過既呢堆:

家虎
MIX
ガチ恋
咲きクラ

200萬動員數
攞齊miku

家虎
MIX
ガチ恋
咲きクラ

嗰班人真係食s狗

睇見你們有人要用uo制裁佢地就覺得慘
200萬動員數
攞齊miku

家虎
MIX
ガチ恋
咲きクラ

人地話呢d係文化衝擊呀 叫你地唔好咁老害阻住佢地創新

家虎
MIX
ガチ恋
咲きクラ

嗰班人真係食s狗

掉UO係廣洲人離

家虎
MIX
ガチ恋
咲きクラ

人地話呢d係文化衝擊呀 叫你地唔好咁老害阻住佢地創新

同班友講你咁鍾意創新咪自己搞團偶像創飽佢
Im同ll有規有距唔啱你

家虎
MIX
ガチ恋
咲きクラ

嗰班人真係食s狗

掉UO係廣洲人離

https://www.ptt.cc/bbs/IdolMaster/M.1502108715.A.8FD.html
啱啱起ptt睇到
(重點係簽名)
起熊貓網受過唔少關照
https://www.ptt.cc/bbs/IdolMaster/M.1502108715.A.8FD.html
啱啱起ptt睇到
(重點係簽名)
起熊貓網受過唔少關照

原來係佢
啱啱起ptt睇到
(重點係簽名)
起熊貓網受過唔少關照

原來係佢

老司機

啱啱起ptt睇到
(重點係簽名)
起熊貓網受過唔少關照

Memories

終於有逮捕sticker用
啱啱睇返CGSS隻game開左兩個禮拜已經出左第一個有新歌既event
MLTD成個月都未有新歌
bamdie真係要再努力啲
200萬動員數
攞齊miku

差10萬,陣間爆水
200萬動員數
攞齊miku

差10萬,陣間爆水

差50萬 己放棄
啱啱睇返CGSS隻game開左兩個禮拜已經出左第一個有新歌既event

アタボ應該唔計新歌

アタボ應該唔計新歌

其實應該只係做定多幾首慢慢放出嚟
不過CGSS一個月都開埋新故事加歌
MLTD就好似一開波就已經show hand咁
首shooting stars幾時放出嚟

アタボ應該唔計新歌

其實應該只係做定多幾首慢慢放出嚟
不過CGSS一個月都開埋新故事加歌
MLTD就好似一開波就已經show hand咁
首shooting stars幾時放出嚟

本身以為公布果下就會有得玩
結果剩係得片
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞