THE IDOLM@STER綜合討論區[107]eplus廢到你入左入金頁都不等於你hold左飛喔

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
早知上次打魔女唔打Near to you

係衰手殘成日 1nice Near to you

Parade打魔女有謎樣的安心感

LIVE Parade 大會指定26*歌曲

係27*難揀D Radio Happy / Let's go Happy / Evermore / Goin'

俾我就揀奏姐
活動卡各二,又到收手嘅時候

https://twitter.com/g_a_o_p/status/893680899404857344

幾時有CMC

Cgss冇burst appeal

現實世界有burst appeal 咪得

睇你跳薄紅

一齊
こんちきちん♪└(^ω^ )┐ ┌( ^ω^)┘こんちきちん♪
算啦

又諗起華哥福岡嗰日mc

又踢

坐第9列既颶颶又撚坐78列既小薯

睇你跳薄紅

一齊
こんちきちん♪└(^ω^ )┐ ┌( ^ω^)┘こんちきちん♪
算啦

又諗起華哥福岡嗰日mc

又踢

睇你跳薄紅

一齊
算啦

又諗起華哥福岡嗰日mc

又踢

去都冇得去
刷到隻4張4*(1重覆)既ac
又係有紫但無自己
新手一日點打萬五分
新手一日點打萬五分

Event point?

2個小時左右可以搞定
不過一張的話就慢慢來啦
剩低兩日終於唔駛燒咁多水,每日打廿萬動員收工
早晨

原來得返2日?
ex區都未開
刷到自己
2隻kirare4*
ortensia衫
無紫 係咪應該照開局算

儲左半年水仲剩百幾支
奏 騷...
奏 騷...

捉住佢黎
奏 騷...

捉住佢黎

唔好搞我奏
奏 騷...

捉住佢黎

唔好搞我奏

prpr
奏 騷...

捉住佢黎

奏 騷...

捉住佢黎

唔好搞我奏

prpr

sss到底parade應該要打夠幾多fan數

往死裛打

往死裛打

依家300萬
諗緊打幾多之後先可以安安樂樂咁打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞