美股認真討論區 MMMCCCLIV

1001 回覆
3 Like 1 Dislike

證明財自左既人根本冇噤撚得閒仲開pateron

其實你冇可能夠佢揪嫁喎, 佢日打夜打
Debit card限住洗幾多都係好
我都有u 而且仲係高位買入
隻u唔跌多啲點溝 溝低啲之後賺多啲唔好咩
數緊鎂
老實講真係財自左既人,我真係唔撚信佢地會咁撚得閒搞撚多野
一係唔知足,一係其實未財自先要做咁多野

開youtube pateron 個d 唔通真係,我都賺夠啦想比人賺下

個fd既status 如果要用一個大家都識既人去形容既話
我會講係 好似鄭伊健咁,有個會一齊打機既老婆
又唔洗做,得閒放下狗,又唔洗住係香港,好撚幸福
今晚應該到傻熊哭喪 opex夾一夾淡
歐洲佬不講武德
名都冇 點搵
巴打準到
面對中國經濟走弱,美國資深投資者、Independent Strategy主席及全球策略師羅奇(David Roche)指出,中國確實沒有辦法消除壞帳和不良資產,同時,他們也無法依賴傳統的增長衡量標準,而這是個大問題。

他亦表示,中國人口結構的變化意味中國不再有足夠的年輕人來支撐其房地產週期,而房地產產業佔中國GDP的20%至30%。當年,他正確預測了1997年亞洲金融風暴和2008年全球金融海嘯。

「中國經濟模式已明顯擱淺,其中存在大量歷史漏洞,並且不能再到起飛。」
totally fucking agree
成世人用投資/抄股去搵錢
你用依樣野去達成左目標喇, 搵夠錢喇
正常都係用時間去真係做下其他嚐好啦
做運動啦, 做手工啦, 游山玩水啦
仲走去講股, 我就唔信佢真係財自
牛軍笑死
cow die
依家熊,拉長睇就係牛
跌左十幾日今晚點都反彈啦 驚閪
真 百家樂咁輕鬆連開三十鋪莊
同隻u一樣 連跌13日
牙飯最近意氣風發咁
長莊長閒單跳雙跳先好
今晚先跌後升 撚晒兩邊
成功反燈 今晚又數錢
米能再跌
但其實炒股係幾有趣既事黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞