美股認真討論區 MMMCCCLIV

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
日日都特價,唔好再講無機會俾你上車
Apple 有apple pie
N卡應該叫咩
Upst Ai se u 撈邊隻好
唔緊要 我頂得住 做雞我做得多
twitter?
尋日SET 220入唔到TSLA 今日穿
全掃
N卡連大g都唔敢沽
牙忘呢排有冇入貨
有排都升唔到 要個市升 總要Soxl升埋先到佢
據媒體報道,知情人士透露,特斯拉的改版Model 3最早可能於下月在上海開始量產,據說價格低到讓人難以置信。

知情人士表示,這家電動汽車龍頭正處於展示車生產的最後階段,車輛將於本月晚些時候運往特斯拉展廳。大規模生產也將緊隨其後,最快將於9月開始。這些知情人士補充稱,特斯拉還將在國慶節假期增加產量。

其中一名知情人士表示,改版後的Model 3在外觀設計和內飾部件方面都進行了改動,使其更時尚。他補充稱,在滿負荷生產的情況下,其成本將低於當前版本的Model 3。

另據科技媒體Notebookcheck援引一位推特上特斯拉知情人士“Chris Zheng”的信息稱,新款Model 3的量產已在上海超級工廠開始,此前7月特斯拉產量下降就與生產線升級有關。

先前,特斯拉CEO馬斯克在二季度業績電話會上就曾透露,Q3產量將較Q2略有下降,主要是由於特斯拉各個工廠即將進行升級,在升級期間,部分產能可能處於閒置狀態。
港股跌 今晚老美中概有冇影響
仲記得依到230已經沽緊
成本低 但無人買 跌
鳩搵搵到
歷史經驗
買1隻, 升另外3隻
買晒, 全部仆街
佢架F車爆哂炸
NQ 12000
標3200 納9000
熊市再臨
我已經聽個fd 講全清,一開盤全清了,唔博反彈了
心很累,ytd 去番5月31,當呢兩個幾月發左場夢就算鳩數
前兩年輸既都唔想追了,等個fd 覺得市好d or 新tips 先再玩
佢話而家係睇美國定中國邊個爆先咁解
佢睇淡睇到叫我月供都唔撚好供住
等個市好d先

打打下時醒起上年8月頭問佢買apple 好唔好,佢話唔好仲係好撚貴
之後真係西冧

諗諗下其實佢都過左好多野比我,係我吸收唔到
個feel真係好似比左6個no. 我,都唔識買六合彩咁
又跌喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞