如果同個女仔冇共同興趣, 應該傾啲咩好?

362 回覆
11 Like 717 Dislike
睇對話都尷
算啦好嗎
同你傾計好攰
一齊讀毛語錄
never 三餐三安食左返飯未
話題問chatgpt比仲快過我地比你
因為樓主覺得做幼教嘅係低下階層
Cheap如雞
好耐冇見到樓主啲溝女膠post
原來你仲未放棄
首先呢個就擺明唔啱傾架喇,算數啦

下次傾計自然啲,唔好懶醒
讚人個頭靚就咁讚咪得,唔好懶醒走去估人做幼教,
你以為自己Sherlock Holmes咩,估得中就話叻姐
你純粹9估又估唔中,估唔中之後又唔知點解仲要繼續討論個錯嘅答案
結果成個對話9唔搭8

個頭幾靚>邊度整>搵好salon唔易/你平時去開果區?...
之類行貨嘢都好過你十倍
起碼人哋唔會覺得唔知段對話究竟做緊乜9
叫佢唔好估叫咗幾年㗎喇
我冇咁諗,其實就算對方做其他一樣可以咁樣講

例如佢鍾意哥爾夫球, 咁我咪一樣講,咁勁嘅,做緊銀行咩?
...係咩, 我覺得你係囉
今日天氣好好喎
不如做愛
首先呢個就擺明唔啱傾架喇,算數啦

下次傾計自然啲,唔好懶醒
讚人個頭靚就咁讚咪得,唔好懶醒走去估人做幼教,
你以為自己Sherlock Holmes咩,估得中就話叻姐
你純粹9估又估唔中,估唔中之後又唔知點解仲要繼續討論個錯嘅答案
結果成個對話9唔搭8

個頭幾靚>邊度整>搵好salon唔易/你平時去開果區?...
之類行貨嘢都好過你十倍
起碼人哋唔會覺得唔知段對話究竟做緊乜9

睇到啲對話覺得好尷
如果出黎食飯應該幾kam
咁點解咁為之串你又出於咩心態傾緊閒計都要串下人
建議樓主係app扮女睇下d 仔點溝你先
氹佢開心
毒撚:溝女要揸住個話題
???????
你比人串就會好開心?咁呢個Post有留言串你溝通能力差你宜家咪喺Mon前面嘰嘰笑?
佢對你冇feel
唔會有結果
直接轉話題啦屌 問佢返咩 多唔多AL接落去傾旅行個啲野 多數女仔都鍾意去旅行
不過宅女就唔知啦
hi女學霸
直接約屌閪啦浪費時間
你咁樣講個意境同語境都唔同

溝通都要睇場合
見到樓主個id已經知可以直接左上角出返去
早幾個po勁多巴打俾真心建議佢都唔聽
根本同佢講咩佢都會堅持返自己嗰套
如果同個女仔冇共同興趣, 應該傾啲咩好?
https://lih.kg/AycwFnX
#123 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
spin
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞