如果同個女仔冇共同興趣, 應該傾啲咩好?

362 回覆
11 Like 717 Dislike
對方中意屋企做宅女, 不過我又鍾意彈琴同埋郊外, 同埋食好西. 咁點樣傾先至會同佢傾得開心啲?因為如果講我嗰啲對方未必有興趣聽。

覺得自己好似再冇話題傾

我有講下佢嘅打扮, 同埋返工嗰啲

同佢傾計嘅例子:
我:
佢:
: 你好似讀幼兒教育, 染頭髮染得幾好睇。
:唔係。點解咁講嘅?
:係咩😂,但係我見到好多幼稚園老師都染髮😆。
:做老師都冇得染頭髮😅,所以唔想做。
:見到好多老師都打扮cosplay動漫
:咁細個會唔會識㗎😆?
:未必㗎,卡通都會睇嘅,打扮光之美少女。
再氹佢哋開心
:又係喎。

如果講返工嗰啲:
:返工好辛苦
:點解咁講
:老細講嘅嘢成日都記唔住
:咁辛苦
:還好啦,屌~我份糧, 因為佢出糧,所以職責係畀佢屌
:係咩😂
食飯未
橋....屌?

: 你好似讀幼兒教育, 染頭髮染得幾好睇。
:唔係。點解咁講嘅?
:係咩😂,但係我見到好多幼稚園老師都染髮😆。
:做老師都冇得染頭髮😅,所以唔想做
:見到好多老師都打扮cosplay動漫
:咁細個會唔會識㗎😆?
:未必㗎,卡通都會睇嘅,打扮光之美少女。
再氹佢哋開心
:又係喎。

人地話左唔係同唔想做幼教
你仲係咁講有關幼教既野做乜....??
所以我咪傾咗咁多之後轉話題囉
你好似讀幼兒教育, 染頭髮染得幾好睇。

岩岩認真睇 , 你啲咩對話黎,
你前後句, 有咩關係?
即係大家唔夾唔好勉強
全部都係廢話
如果個女仔願意比你既耐性係講十句
你已經嘥左三句都無引起佢既興趣/知道關於佢既野
毒撚第一次同女仔傾偈
樓主應該鍾意幼教女
你紅字既兩次否定之後
佢cosplay個句, 都係keep住老師

我係條女一定會對樓豬有個麻麻哋嘅印象
做愛
好kam
唔啱channel
你自問自答話辛苦之後又話還好啦 想人點覆你
做咩要逼人陪你傾「我對幼教女的印象」
醒目, 但轉還轉, 好多老師對離題好敏感,

真係好kam 我係條女應該諗緊條撚樣做乜鳩
試下同佢傾用android定apple
咁大路佢多數識講
問佢以前有冇SP
條女係有興趣 求其約食飯都會自己ff幫你含撚係咩情況啦
問佢平時有冇DIY
你喜歡孔子嗎
樓主影碌鳩比佢睇問想唔想含仲實際過講幼教女染髮 cosplay
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞