[話左唔好激嬲todd 哥架啦,佢痴線架嘛] 車路士球迷討論區

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
以前都冇青訓 得泰利
而家有rj colwill仲想點
山狗係同個教練吵大鑊先冇得踢 本身佢係正選
唔係俾個數任派
西咸啱佢 英超 又有歐洲賽踢 40m fast trade
英超好似唔係
Olise 40m都唔洗又幾抵
Since the 2012–13 season, a player needs to have played in a minimum of five matches for a title-winning team to qualify for a medal.
🚨🚨 Agreement in principle between Crystal Palace and Chelsea for Michael Olise 🇫🇷💫
🔹 The signing of the international Espoirs with the Blues is becoming clearer
🔹 Compensation close to its clause which is slightly less than 40M €
🔹 Olise agreement / #CFC revealed @RMCsport
➡️ Long-term contract
https://x.com/fabricehawkins/status/1691441809296162816?s=46&t=Gwa7jj14oWXs9qyBdJuRtw
乜撚嘢???係車狗唔想賣???

The Athletic:

Pochettino一直希望Kepa留隊,但Tuchel成功說服Kepa以外借形式加盟拜仁,而正當Kepa準備出發德國前,突然收到皇馬方面嘅邀請,於是球員決定加盟皇馬。

拜仁曾經一度向車路士提出先借後買方案,但被車路士拒絕,車路士只願以「dry loan」形式放走球員。皇馬方面願意接受dry loan方案,並同意支付€1m租借費,借用期間亦會100%負擔Kepa人工。
頂波唔撚掂點踢椰子波
似搏佢打足一年皇馬正選下年賣到好價
淨係想賣咗佢 點處理下家決定
卡些度條女好似幾正
或者拜仁出個價太閪
即係點
就算打到25古咁
下年得返一年約都抵消曬啦 有咩分別
八奇思考
離完約近左一年仲想賣貴d
高層係咪諗多左
除非呢一年打出神級表現
防中值錢過鋒線咁多
事但一但dllm 都50m
我都想盡快搣甩佢,條撚樣玩非洲巫毒好能癲
冇關係既,依家兩年約都可以開閪價
你老母都好似幾正
信拜狗會先借後買就死得啦
可以放心借禮堂過去磨鍊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞