[話左唔好激嬲todd 哥架啦,佢痴線架嘛] 車路士球迷討論區

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
好想睇波 好撚頂癮
Chilwell
含猁還含猁
我地上年暑假已經approach緊
所以Lavia一定唔會係意外既收購
果陣利都未有風簽佢
上年利想簽touch me
但touch me唔想去
Enzo 15m Caicedo 35m offer比利
利又嫌貴冇follow up
波特老師教嘅時候又唔見你咁講
獹賣到20m都還神 好大機會冇人要
借都咁大陣仗係咪會買
Roberts主理部門+山狗過嚟
佢/佢agent都應該聞到浸除
中分+辮
上一場正選已經3個(250,CUHK,迪殺C)
如果唔係位置唔同
隨時分唔到CUHK同迪殺C
Mudryk Jackson Olise
Nkunku
Enzo Caicedo
Chilwell Colwill Silva James
Sanchez

唔知幾時可以齊人踢一場

Sterling Broja Madueke
Gallagher
Lavia Santos
Matsen Badiashile Disasi Gusto
Betinelli

後備陣都幾強下
咁nice
我都奇怪上場出佢先過santos
好大機會唔會 kepa= 鍠狗condom
皇馬喎 全家都要去影張相啦
老豆老母一樣樣嘅
好難講 黑盧哥未試過同捷占一齊同場 可想而知嗰兩隻閘有幾容易受傷
一般樣 叫做食到下女
上一個皇馬25號龍 最後變左一號龍。
你用完condom會鑲起佢?
Chilwell最大敗筆係佢啲柒紋身
正選隊 英超真係無咩邊隊夠揪
中場都搶到你傻
最緊要唔好搞D蝦條頭 好撚樣衰
剩低落嚟絕無僅有嘅白人美男要用嚟招呼女嘉賓
Romelu Lukaku speaking to Belgian Newspaper - Het Laatste Nieuws 🇧🇪

🎤 “Over your career where did you feel most at home?”

📢 “I’d have to say Everton, I felt I was at my best there, the fans were amazing. It’s a great Club.”

🎤 “What’s your next move?”

📢 “I’d like a return to England, I know I’m not in Chelsea’s plans but the Premier League is where I want to be”

Sean Dyche did say we're still in the market for a striker, one last dance?

🔵
Gallagher 都可以
大嫂貢高
Kepa 矮姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞