進化論已被科學推翻!!!!!!!!

69 回覆
11 Like 188 Dislike
d文筆一睇就知係content farm
進化論係咪真唔知
但呢篇文一定係假
歪理打幾長都只會係歪理
Okay, look, before you even start, I'm not denying evolution. It's just one of the possibilities.

證明樓主無讀bio101
我覺得純粹係人類嘅智慧
同演化出嚟嘅生活模式
暫時有能力neutralise咗某啲缺點嘅負面影響
加上未到過剩嘅臨畀點(飢荒etc.)
未要自相殘殺嘅地步

正如入侵物種去到一個新地方都可以大量繁殖
但去到食無可食嘅情況
就會開始淘汰/餓死/食同類等唔夠能力嘅一群
直到平衡
人類純粹靠科技未去到呢一個地步
呢個回應都係傻傻地,講到好似宇宙中嘅鉛主要來係由高原子序元素衰變咁。當然有部份鉛係來自鈾衰變,但只係少部份

現時普遍接受嘅理論係自 big bang 之後經過一段過程(略),宇宙中出現低原子序元素例如氫、氦等,再產生星星,星星嘅核反應產生另一啲低序元素例如碳,到星星死亡後,有啲會塌陷然後爆炸,變成超新星,高原子序嘅元素例如鈾、鉛等,就係喺塌陷嘅過程產生,經爆炸散落宇宙,再過咗好耐,呢啲元素形成星系,演變成你同我
你點知唔係平?
你親眼見過?
你上過太空?
如果全世界既網絡資訊都係假,你收到既假資訊係圓既,你就當真係圓?
睇個標題就知係邊個post
得閒讀下聖經啦仆街
樓豬個腦未進化好
所以重點咪係地球咪唔只 4000 年囉
根本人類係好似異形咁,由外星生物侵略本土生物進化而成!

close file!
多幾隻眼一定比得兩隻眼有好處

講出嚟你唔笑嗰度好嘢
被科學推翻但係論文都無份 
啱啊,諗吓點係香港生存好過啦比你打翻以前啲嘢又點,啲冰川又唔會起融回春
地球係平地球係平地球係圓嘅機會係0
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞