真心服左C朗

239 回覆
194 Like 723 Dislike
C朗: 金靴比金球重要
沙地聯最佳陣容前鋒,前曼聯中鋒
意願咪就係退出歐洲球壇 輕輕鬆鬆踢波 屋企人生活舒服 當然錢係其中一個推動力點解去美職唔番阿甲 但唔係最大考量

你話C朗去中東唔係淨為錢真係冇撚人信啦 宗教不合生活習慣日日俾人屌真係咁撚偉大去幫中東足球發揚光大呀可

樓上班傻閪真係肉撚酸到 意願講成志願 唔撚識中文番去讀小學啦
唔好屈牙朗 朗迷講姐
"No, it isn't true," the Portuguese striker said when asked about a move after a 6-1 win in the round of 16.

佢都親口話唔加盟Al Nassr 傳聞是假的

Piers morgan 都話一定係假
明明柒到成個歐洲無人要先過去
睇少左佢塊面皮我錯
我攞得多就係最重要, 比美斯反cup 唔知點諗
我都真心服撚左你地班傻閪朗狗
將自欺欺人4個字發揮得如此淋漓盡致只有你地
同班愛中共既支那粉紅差唔多
你俾D空間朗迷打吓J啦又一野duk爆
成段野總結:C朗貪錢過美斯
師兄 adidas apple都幫手出糧點會少
唔洗咁理性架 你幫c朗都係屌柒你先班友傻尻嚟
仲要係咁重覆, 曲到直
你咪唔好認囉
番到現實比人笑你弱智仔啦你邊位呀
C朗的確比某毒撚有號召力得多
又無話為左佢去踢
咁正如你所講阿朗試完水溫 d人先肯黎
咁阿朗算唔算有影響先
因為巴狗話如果佢返,一定要賣其他人
唔知喎,你點會知啲人係信阿朗定信油王姐,可能一直都係覺得油王唔會違約,加上佢地又無開口講,我唔會學朗迷下下係度自作多情囉
佢依家都有世二人工
有錢都要老細肯架…..
早排油王先發癲天價買人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞