真心服左C朗

239 回覆
194 Like 723 Dislike
朗狗仔最興乜柒都claim做朗哥功勞啦
企場邊指手劃腳=取代教練帶領葡萄牙贏歐國
決賽走撚咗場=奪冠第一功臣
蛆橫行意假=朗哥力壓群雄
獌跌出前四=朗哥carry力保歐霸
隊友入波=朗哥頭髮hi到

朗狗仔習慣跟蹤偶像一樣咁無恥
我服𨶙左你
On9
擔心油王會冇錢
笑撚死,"反正我唔會承認"

陰功,美斯辛辛苦苦拎返黎既世界盃,竟然得唔到你認同,希望美斯唔好太傷心
辛辛苦苦?
有腦就唔會迷朗啦
一齊數下歷來有幾多與球技無關既朗迷打J方式

爭勝心
眼神
慈善球王, 支持山區兒童
支持人權, 拒絕做卡塔爾代言人(之後去沙特)
敢言, 以曼聯球員身份屌柒高層, 前任現任領隊, 朋友, 舊隊友
沙特足球發展, 係佢吸引人去沙特, 唔係因為錢
好多球星都係佢fans, 激勵下一代
3X 歲仲跑得郁, 仲跳得高, 仲倒掛(唔中龍)
生活規律, 只食雞胸, 唔煙唔酒唔飲可樂

佢打破祖記壟斷 真係拯救咗意甲
原來沙特啲石油都係因為有C朗所以先噴出嚟
我係朗迷都唔會點答你好。。
咁有世一人工點解唔要
你話咩咪咩囉仲係度講緊咩屈12碼呢D ON9野

我作為美斯fans, 自從世界盃之後已經覺得冇野需要同你呢D haters拗
即係好似有人出黎話地球係平, 我唔會同佢激烈討論一樣, 只係得啖笑
的確冇朗哥咁辛苦踢5場就走
而且有2場要坐bench做埋啦啦隊
應該調轉講 朗哥算唔算搞亂足球發展最大罪人
帶起當打球星為錢踢波完全唔理競技水平既風氣
無波入就靠佢遠射, 墨西哥, 澳洲
一係就靠佢神級助功, 荷蘭, 格仔

唔辛苦呀, 你坐電視前面梗係唔辛苦啦
歐洲球會唔要佢, 就話自己對歐洲足球關咗門, 仲話歐洲足球水平下跌, 話沙特會變世五聯賽, 佢勁撚憎歐洲波, 成班唔肯要佢
Ching唔明朗狗仔邏輯
贏就claim朗哥數
搞亂呢啲衰嘢就當然入返沙地佬數啦
如果佢地出嘅錢跟番英超人過檔美職水平你估呢班人會唔會過去? 咪撚on 9 la,比得起呢個錢,叫佢地去邊都去啦,關c郎撚事咩
jao felix ?????

最後果場呀

點解麥總同美欺一樣都係射入12碼,但冠軍要比佢

算唔算靠隊友?

仲要唔計世杯既話,成就遠低於我朗(睇歐聯冠軍🏆數目就知)
辛苦晒
場場都要過數
唔辛苦咩
J飲食習慣
J做善事(仲要好多都係假)
一張圖就激到班花狗扎扎跳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞