真心服左C朗

239 回覆
194 Like 723 Dislike
咪玩啦 插支飲桶落地都有油標出黎
冇錢
但c朗未去前又真係無人去
沙地又唔係呢一年先有錢
點解之前又無人去?
癲撚到小心打飛機打出血
點解c朗未黎前 又無人黎?
果時沙地無錢買人? 沙地係咪呢半年先開始有錢
大家都係為左C朗特登去沙特做義工
牙朗只係用嚟證明比其他球員睇去到沙地係收得足糧既作用
係 前幾年都無人去沙地做義工
咁算唔算開荒牛
咁仲唔夠?你睇吓當年杜奧巴去中超俾人拖糧當袋底泥搞到要敗走
但前幾年有錢都無人去
定果時沙地未有錢
定果時沙地無出錢買人
好撚感動
沙地之前鬼有出咁多錢簽人咩
https://www.transfermarkt.com/saudi-pro-league/transfers/wettbewerb/SA1/plus/?saison_id=2022&s_w=&leihe=1&intern=0&intern=1
上季聯賽總轉會支出先€43m

https://www.transfermarkt.com/saudi-pro-league/transfers/wettbewerb/SA1/plus/?saison_id=2023&s_w=&leihe=1&intern=0&intern=1
今季€460m

https://www.90min.com/posts/highest-wages-saudi-pro-league
本來沙特聯人工最高嘅班尼加£160000周薪
今年簽嗰班人高過哂哩個數
馬列斯£800000
賓斯馬£3000000

出多左錢咪多人黎囉
咁義工做咩嫌人工低唔返巴丐。免費啊嘛
一番去未落場就比巴狗賣去中東了
有冇講話果時出幾多錢先 可能果陣有出好多錢 但無人黎 個轉會支出咪少
今年有人黎個支出咪大
早幾個月沙特投資基金先正式買起4大天王 所以先可以洗咁多錢簽人 之前最多都係高人工免簽d過氣球星
真心服左朗迷
個個球員為左錢去沙特
點知講到啲球員為左c朗去沙特
的確C 朗 咁大牌去左,其他人可以好放心起賺錢。
咁級數又唔同 周薪唔同都好正常姐

舉例姐係部 iPhone 8 本身值5000蚊
但我1月果時無買 所以我1月支出係0
之後3月出左iphone 9 賣10000蚊
我買左 iPhone 9 所以3月支出大過1月 同埋2部機level 唔同 所以出多左錢買iphone9

唔係話錢唔係最大因素 同埋d人因為C朗而黎
但我個人認為C朗或多或少點都有影響囉 至少叫做開荒牛 ?
又或者如上面有位巴打講 c朗黎左後證明沙地可以出足糧 唔會走數 先令其他球員更有信心黎沙地
開乜荒牛?試水温下話
樓主傻閪引戰狗嚟
唔洗理佢
公道講, 佢都係貪美帝green card啫
等老婆同仔做美帝淫
C朗響美國有單強姦案,唔係佢應該都會去美國養老既。

明明係成班怕撚左美斯唔敢同佢踢
佢咩意願?
從小志願踢美職??
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞