【 大衛拉耶yeah yeah yeah 】阿仙奴23-24球迷討論區 MMDCCXLVII

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
獌迷話人地唔至在個邪盾喎

哥狗假鏝
Raya係為咗唔好浪費ffp quota 姐係暗示今個轉會窗會再買
高家無限金錢 但要造靚盤數
買定潛力幻幻差唔多
伊度琴日追完post先決定轉loan
費事班intern無野做
抄我地橋

一個老翻達 一個抄橋度 識唔識張中下知識產權
應該係達sir個仔剪
呢到有巴打係阿仙奴番緊office, 追完post講俾度聽
https://twitter.com/DeadlineDayLive/status/1689395605150261248?s=20

軌只能有一個領隊

一山不能藏二虎
著名記者/評論David Ornstein:阿仙奴將以300萬鎊租借+2700萬鎊買斷的形式得到David Raya 。Raya已經與Brentford 續約,即是季尾若阿仙奴選擇買斷,Brentford 將攞足共3000萬鎊,不買斷的話,Brentford 也仍保有球員價值/權利。Raya已經完成跟隊友告別,週四進行體檢。

———————————————-

Edu/阿仙奴團隊今次轉會操作相當聰明,以此價錢先借用得一位主力級別之人;更令雙方球會也有保障;是為了FFP? 抑或要保留一定資金留為本季兩個轉會窗的運作能力?一宗好的收購,當然集合元素不止一個!

根據之前消息,熱刺曾和Raya談妥個人條款,但Brentford以低於4000鎊價錢沒有接受;拜仁慕尼黑提出以租借加選擇性買斷條款,這次卻是球會和Raya本人都不接受!

歡迎Raya加盟💪🏻💪🏻💪🏻

#coyg
#davidraya
球場外我哋大炒拜狗
講真傾波傾到蘭蛇咁能哲學仲要諗埋對面咁caring 我真係
邊個話RAYA係LAST DEAL
伊度好似你咁撚蠢又短視就死得
我地r聯搵拜狗報牛
應該賣到人先再買
講真 黑哨到仆街 條撚樣球證針鳩派
清左份人工都已經爭好遠啦
佢加葡狗一星期人工成廿萬
一年成千萬cls
那個男人?
大家覺得借完Raya.
會唔會有壓線最後一deal? 估計係邊個
有冇手足分析下度哥點解可以咁神
而家又話斟隻翼 barnes呢啲咪啱囉本身

計我話而家咁就唔好斟翼 我哋要斟一隻中鋒
Toney有冇得諗?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞