深圳萬象食家商場。陶陶居午膳。香港倒模商場真係零Fun

185 回覆
82 Like 584 Dislike
FBI is watching you
窮人之所以成世都係窮人就係唔願接受人哋進步,自己沒落中
知唔知上面邊到揼骨平 又多靚女
大陸食飯唔會限時 坐得舒服
呢點屌打香港餐廳
點搵到係樓主
原來樓主就係依隻支那仔
外表幾靚都冇撚用啦 d 商場廁所勁撚污糟
你點知的
廁所仲有陣味
人地大商場廁所一早已經達到酒店級數啦
亞蛙
就講萬象呢個商場 你老尾勁撚多烏蠅 蚊,仲要係踎廁 點酒店級呀?
商場黎? 人流咁少 入面開鋪等執都似
design 完全唔掂
有座廁嫁亞蛙
況且你鍾意奶鞋底嘅日本都係蹲廁多
原來是個偷拍狂 別再上來丟我們的臉
條友仲日日扮香港人
估佢都有份出海睇鯨
係空間夠的,但樓主唔好咁鄉下仔
深圳發展得好… 深圳d發展係鳩離架喎
香港食得屎多,食舊朱古力味的屎就叫好西

廣上京、成都嗰d就真係叫發展得好啦
深圳係多個選擇姐,班友有fine dine唔食、米芝蓮唔食、名牌同電器唔買、野又唔識煮,就講到香港無野玩無野食咁

大佬你個人咁無觀察力又無taste,邊到都無野玩無野食架啦

講真深圳頂多咪料靚同平、服務好,啱食放題,一講到要d功夫手勢去煮的,咪又係香港好食d
用深圳陀地身份同你講 大陸靚料 除時貴過香港 煮野食嘅話 食開重口味 就大陸會岩食啲 話要食返本身食材嘅味 香港會好食啲 如果係大陸想食到食材嘅味就要四圍走 海鮮去大鵬 食牛去平山 當你係大陸住1個禮拜 返到黎香港就會覺得香港啲野食其實唔差 出前一丁都好食過大陸 話大陸食野平嘅 可以去萬象美食隔離個筍崗村行下(夜晚)好運嘅 你會見到地溝油 同大過貓嘅老鼠
大陸都係透過香港買外國食材

要食靚刺身 牛扒 海鮮呢d 都係香港好

中國真係樣樣重口味
牛要睇你食咩牛 打邊爐 我覺得真係平山新鮮 隔離就係屠場 牛扒就唔好係深圳食 深圳牛扒又貴又唔識整 海鮮就睇你食啲乜 因為我都係同啲人出海用網撈 刺身 生野 千祈千祈唔好係大陸食 中過毒 前排先有個深圳本地朋友 係深圳食雞泡魚中毒入醫

緊係重口味 10樣有8樣都有湖南椒(二荊條)
又有人自稱喺深圳住咗2000年
弱智嘅會信你
因為根本就係鋪位來

租唔出咪開比啲柒頭行下囉
明你意思,但事實係香港10鳩幾廿年冇進步過,就係因為香港人一啲都唔覺得退步緊,我認為呢個係重點,當然有好多嘢係政府規限住,但係事實唔可以唔認
啲蝗響波波池瀨屎瀨尿,不了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞