YouTuber再測台軍三級抗彈板能否抵擋解放軍5.8mm 現役子彈 結果一發擊穿!

172 回覆
88 Like 4 Dislike
放心 大陸爛船三分釘 佢玩串個party大家都走唔甩
台灣就慘啦 準備拍拍羅友落台等人接火棒
連仔你要知本身有個台軍少將話塊LV3會擋到5.8mm
依家就係要模擬試出嚟係唔得
佢反中亂港
咪係撚有人用an咩
pixel用家本身cpu已經食電
仲要用你個食電app
屌你老母
台支,狗咬狗無所謂啦,香港都陸沉左,唔差在台灣
pixel 7
放工要出街食個飯既話返到屋企已經就冇電
但佢上次連7.62北約彈都凹超過44mm
華人就係咁….果種劣根性好勁
講投降速度一定快過坡仔
因為問題係中華文化
中華文化=垃圾
2008年已經有土炮廠整到符合佢個NIP標準既4級板
講緊國軍標準過時
就咁講lv3好空泛 好多人唔知係乜
用模擬解放軍子彈做測試一定最大衝擊
我簡單說明一下
目前國軍的防彈背心加上抗彈板要價30000
至於這個要價30000的戰術背心基本上是個悲劇 用沒多久一直脫線 整個魔鬼氈固定帶的部分脫線脫到整個分離
再來 戰術手套就更可悲 新買的 用3次拿去洗一下整個起毛球 不如直接給毛線手套比較實在 手套上保護手指關節的部分只是一片薄薄的塑膠板 質感0 那個塑膠板是輕輕一折就會直接斷裂的那種😅
實際上你去買5.11的戰術背心加上3級的抗彈板 加起來大概20000有找
那麼這些中間的錢跑去哪裡了 身為國家弟兄的我不知道 你也不知道 社會大眾更不會知道
目前進出靶場我都是習慣性帶自己的裝備 防彈背心 抗彈板 握把 內紅點或是全息
因為國軍到現在連瞄具都沒有配發 有夠可憐 不如自己準備😢

你咁都唔明?話緊佢LV3果塊食水太深
點解仲唔攻台?中國人民等好久了唷
李氏一早知哩個問題
所以玩高質素移民

排除左窮低學歷果種人 哩種人最易反骨歸邊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞