[Mainoo如若很好奇] 曼聯終極FF暨格狗躝屍趌路死全家吹水區 [2360]

1001 回覆
0 Like 16 Dislike
唉 黑撚到 啱啱上位就傷咁耐
仲要係熱身賽傷
Manchester United can confirm that Kobbie Mainoo suffered an ankle injury during the match against Real Madrid on Tour 2023.
The midfielder is expected to be ruled out for the first part of the 2023/24 season.
He has flown home from Tour to the UK where further assessment of his injury will take place before a medical decision on the next steps.
The midfielder is expected to be ruled out for the first part of the 2023/24 season.
Mainoo
+5m 大法使用中。。。
個下咁嚴重?
好唔值
20M都無
冇咩傷病紀錄>一有機會即刻大傷
Vdb sbz oo
Official: Kobbie Mainoo is expected to be out for the first part of the 2023/24 season
Suggestion is that Kobbie Mainoo could be sidelined for two months. @samuelluckhurst
又係傷ankle…..
只係2個月嘅話都好啲
睇app以為要抖半年
即刻入摩洛哥佬喇
準備上位先黎重傷
預好似大力/有祖咁
兩個月都唔算好差
反正一開季都唔預佢踢得多
到有盃賽開波嗰時就應該好返
踢上腳波保護意識唔好係易架喇
所以哥狗先教到班影帝出來
人地未埋哂已經跌定先卸力
曼聯已經唔係第一個咁傷 真係要諗搵個教練執執佢地個意識
我曼青訓一係玻璃人、一係就場外問題多多
斷腳都係10個月出得返 但佢年半
最重要係心理壓力超大
人哋斷完腳踢得差都仲有人體諒
佢踢得差少少都俾班女拳有位入
oo
一億傾不如加多少少轟包皮
不過呢下真係意外
我諗買埋丹麥仔中場3個應該都係猛般米路?
OO養好出返黎先踢盃賽
呢條撚樣新黎?
坦狗八字唔旺啲中場

不死人>係咁紅

麥湯>等人用果陣傷

大力>傷半季
再加埋曼聯球員走動唔夠放個波出去太慢
人地埋哂先傳好易食死腳
哥狗係可以教到即彈 有時間避到腳
當年聰明仔都係咁收左皮
希望OO唔會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞