[Mainoo如若很好奇] 曼聯終極FF暨格狗躝屍趌路死全家吹水區 [2360]

1001 回覆
0 Like 16 Dislike
19/20初出道仲係著40幾號
到佢26號最勁嗰期都係so9教
你又證明到so9對佢成長冇幫助?
no time = busy = 唔出得(好似係)
而家都係弱智先著
嘈緊no time=無得上場=反緊坦
Daily star呢啲垃圾source可以唔使po
坦咁識調教唔調教埋Sancho同自轉
兩條友前場作用有限 冇突破
綠木復出 買埋賀龍 可以踢走水曹先啦
有賺點都係成功啦
你既成長,係指個人球技,定做人方面?
Greenwood 最大既問題唔係球技,係球場外既野喎ching
咁天材既青訓坦點會唔鍾意,你睇下今年已經比OO正選對皇馬就知道
唔講埋安?
以坦蛇嘅性格,佢再係咁冇進步坦蛇唔會忍佢,下年夏窗一定買新右翼
支持重開英文台
點解呢度成日要辛祖自轉扭到美斯牙朗咁
踢邊線都有好多種踢法 以前碧咸都唔會giggs咁爆底喇
綠木真係返到黎先算啦
返到黎都要踢得返職業足球個強度
十劃未有一撇 就話要踢走邊個
土耳其傳媒報道,加拉塔沙雷簽入韋費特沙夏之後,打算再下一城,力斟曼聯「巴西吉祥物」費特,而曼聯感受到對方誠意,願意減價至1,000萬鎊(約1億港元)。

費特未有跟隨曼聯到美國集訓,留在英國準備轉會,目前同曼聯接觸嘅球會包括加拉塔沙雷、富咸,以及另一支土超球隊。英國《每日電訊報》報道,曼聯原本希望出售費特能收回2,000萬鎊,但市場缺乏承接,現將價格降低至1,000萬鎊,暫時以加拉塔沙雷表現最積極。
丹占食正ole反擊ball甜頭
西甲皇家蘇斯達欲羅致曼聯中場雲迪碧克
留amad放埋自轉
但sob成日中場吹風筒 下半場出黎反cup又點計能力點都唔係0卦
Telles confirm 左走未?
幫沙特上陣埋啦喎
獨食係牙朗係度個排喎搭卡叔幾順
自轉由Ajax開始對住 點會唔知點教佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞