[Mainoo如若很好奇] 曼聯終極FF暨格狗躝屍趌路死全家吹水區 [2360]

1001 回覆
0 Like 16 Dislike
呢條友都咁撚貴 唔係傳曼聯真係連打fifa 都唔識呢條友
62+10收工算啦
痴撚線咁貴完全overrated
賣左mctom 烏龜後,直接用筆錢去買Kane好過啦
再放返木出嚟
睇球王片都唔覺佢有咩突出0期待
咪再諗kane
你估levy 會真係1億放比英超球會咩
唔好有加少少就有kane 呢知概念
短馬黎果陣都諗住仆硬街,英超仲唔比人頂爆,結果.....信坦啦
加少少買隊英甲踢假波搵錢嚟買mbappe
咁Kane 又真係無人爭,老細又叫佢放,你估佢真係唔放?
拜狗都唔會出一億爭啦
出到成70m 買意甲蛋散,真係不如加多30m 俾傾
70m意甲神鋒
信坦!
我地買人就係咁比人劏

賣人就開倉咁
fred 10M, 麥龜 20M
個個睇住我地嚟食

真係柒到
75m
梅狗你食屎啦廢柴
個分別應該係
Hojlund +amrabat/ kane
Hojlund 其實就應該要係意甲浸多1-2年先買就最好
但如果真係有表現到時又唔會係呢個價
梅狗件廢物根本唔夠班做大會football director
明明都係內部升上去 之前咪又係under木狗
森林買Elanga 都夠膽死放5m adds on落去
唔爭在加20m 金球獎落去比梅狗拎出去威下
有冇諗過 唔平啲放班蟹貨冇人接
要問就問番上手點解會用個啲價簽人番嚟
如果果10m 佢拎到 我又唔介意俾
拜狗賣埋Mane應該真係可以一億買Kane
屌你老母
貴撚到
Martial都€50m+add on啦,計通脹貴過Hojlund好多,咪又咁多人迷
登雕未呀死梅狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞