我是悠二,你問我答,電腦砌機討論,電腦求助解答 ( 63 ) - Yujihw砌機List 繼續大量優惠

1001 回覆
13 Like 11 Dislike
搞左
1.
3060 ti冇哂了 用4060 Ti windforce 呢張最平
2.
冇所謂
3.
冇問題 你落單個時remark自帶舊件 之後約客服拎件上黎就ok
介唔介意TG 多我一次.搵唔到
介唔介意TG多我一次
其實呢個.我自己一定會選lancool 216
得返v2版了.或者我建議你買windforce

850W,係有排都用唔盡
岩岩pm左你
加三把c12c thermalright
岩岩tg左你了
因為我想要樣多啲
因為未有貨返.但最平個張有.唔考慮8499個張?
悠二 請睇tg PM
訂單編號:230807000142149
PNY 張4090 如果訂 大慨幾耐有貨 ? 想親自上來拎
Aorus RAM + Aorus SSD
SSD用既係7300 Gen4滿血版
唔講信仰.玩外觀都係抵玩實用
訂單編號230808000231960
Tg Pm咗你
我覺得冇問題.都有貨

會好快出到貨俾你
油2 我想問新個隻meshroom d 可以用到乜野風冷 得142mm高 如果想砌部13600k 點搞?
用meshroom d點睇
老細,如果15k砌部4070ti,想問下砌唔砌到asus?
需要mATX同埋唔太高身既機箱

可唔可以asus 同gigabyte 各一張list參考下
早晨悠二,我budget7000,想要部itx機,剪片preview嘅時候唔會窒,32gb ram,有冇好list 推介?洗唔洗rtx3060?
另外攝整個wifi6接收器多謝
如果依條list上 i7-13700F,會唔會多左?
好多年無砌機,想問下呢條list
1.若果再加多兩個SATA同一個SSD,650W火牛係完全夠推?
2.另外想用返舊機箱
Corsair ATX Case Obsidian Series 450D Mid-Tower PC Case
https://www.corsair.com/ww/en/p/pc-cases/cc-9011049-ww/obsidian-series-450d-mid-tower-pc-case-cc-9011049-ww
係咪一定要買多三把風扇放頂先夠散熱?thx

1 x Intel® Core™ i5-13400F BOX 聯強行貨
價錢:$1,599

1 x [8月優惠]Gigabyte B760M GAMING X AX DDR4 LGA 1700 Micro-ATX
價錢:$1,099

1 x [8月優惠]ADATA XPG GAMMIX D20 32GB (2 x 16GB) DDR4 3600 Mhz C18
價錢:$510

1 x [8月優惠]Kingston KC3000 Series 1TB M.2 PCIe NVMe 4.0 x4
價錢:$555

1 x [8月優惠]Gigabyte GeForce RTX™ 4070 WINDFORCE OC 12GB GDDR6X (可單買或砌機)
價錢:$4,799

1 x [優惠]FSP Hydro S Series 650W 80 Plus Silver
價錢:$499

1 x [8月優惠]Thermalright AX120 Assassin X 120 Refined SE CPU Air Cooler
價錢:$125

都唔只10年了
十幾年了

只係介紹好野

可以入我tg group. 好多人傾計
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞