英國移民熱點伯明翰 一區域垃圾多到「衝出國際」 Google Maps都睇到

140 回覆
59 Like 7 Dislike
師兄有見地
菜檔,家農之類嘅發保膠箱圍城,一地污水,發保膠碎,食物殘渣,好多區都有鼠患

唔係冇得鬥
南亞人:帶多D隊友移民過去
移民撚:奶屎眼做英國左膠 整死隊友都唔帶隊友過去
咪就係
北上曼南下倫都叫方便
Birmingham咁大實有好區
叫人住city centre個啲明玩野
可能佢只計高種姓既印度人掛?Hindu 同 Sikh 個啲

以上兩個信仰個啲阿叉的而且確係學識上好勁,但同時唔少時候幾陰險,即係你係合約上有啲無寫明既地方但係 common sense 既佢地就追住唔放,同猶太人一樣好識搵窿鑽
Cctoy手足又多咗工做
有無入過倫敦 ilford?

去一轉 ilford lane 感受下啦
Cctoy話10萬hkd就得
中國人黎
倫敦一鳩樣,唔講外圍少少既 ilford 個度咁經典

就算係 zone 1 既 Wentworth St 同旁邊條 Commercial St 行入一兩個鋪位就完全唔同晒,秒到第三世界
已封鎖會員 李麗珍寶腸

cls咁多人咁認真
倫敦大伯明翰幾多倍?
成個英國都係垃圾
好有公德心
英國鬼擺工 香港人免費掃街
你哋有訴求一件事 影響到自己環境唔可以喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞