英國移民熱點伯明翰 一區域垃圾多到「衝出國際」 Google Maps都睇到

140 回覆
59 Like 7 Dislike
係,唔夠錢唔好將就亂住呢d區,d印度佬同中東佬根本唔會改變,會將d印度生活習慣帶埋去英國
Birmingham D南亞同黑人全部有錢 白人先係窮撚 叫人Spare Change plz都係白撚多
二等公民

一半半
好多都係印度人有錢
去有錢果d區
架架都係靚車
到而家睇 British memes page都仲係笑緊midland
英國度度都係印度人㗎啦,人哋local嚟睇你唔起tim
印度佬黑人部分係有錢 中東巴基呢堆唔好提
五毛又出手
birmingham 係特別多
接近加拿大多大陸人嘅程度
南亞我唔怕
怕西亞仲要原教旨果D
之前去探人打的經過市中心附近
一堆由頭包到腳既
送樓都唔住
正想講
黑鬼同印仔讀書勤力到仆街 你話佢屎忽鬼係另一回事
早20年已經係發曬圍 你睇Truss最初個內閣 全黑
反而英國大撚把white trash 肥懶廢柒 然後走去投脫歐
蚆蝻果班先係最低下階層
Birmingham好多伏區。Aston嗰邊方向完全唔洗諗,嗰邊有啲區誇張到市容成個中東咁,周街都係阿拉伯文。想近市區都係UoB同New Street中間嗰啲(唔算最好但你出入方便,另外唔係學生千奇咪撚住Selly Oak)

而家大多倫多去Brampton 同Mississauga 都一樣多
Selly oak有排都唔知點解俾啲kol推
心諗做乜尻
一堆小粉紅住係個面
其實都係睇佢地細過群邊班人多
唔理黑白啡黃
show黎睇下得唔得

我就唔係好覺一樣
英國唔捐器官會唔會犯蟈安法呀臭閪蚑那賤蛆
就好似啲人話唔出街英國洗費平天氣好一樣
只要唔出街 基本上條街係無垃圾
英國 (可能其他國家都係咁) 太撚多咖喱、嚦架、中東佬同支那人 (英國就要計埋啲邋遢英國佬)。
呢啲垃圾去到邊都係咁撚污糟,周街扔垃圾,係乜撚垃圾,玻璃碎、嘔吐物,你想像唔到嘅都就咁扔係行人路中心或馬路兩邊草叢堆。
近waitrose又真係一個幾好指標
Leicester 又係咁,
成個英格蘭中部都係蝻
係咪土生土長同英籍時代跟過去英國架?
你唔好歧視南亞手足WOR
仲有M&S
仲有john lewis
Iceland 要迴避
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞