COLLAR討論區 (756) 新團歌《idc》MV已推出!逢星期三九點半播放<全日制COLLAR學院>,記得準時收看!

1001 回覆
19 Like 18 Dislike
今日係咪會過20萬view?
有數據師比較Idc , TBS , OO 未?
上個po條友咩事
如果你覺得做領粉羞家建議脫粉
班女睇到你個留言會有咩感受
撐鏡嘅就利申唔係鏡粉
踩領嘅就話自己領粉
過到20萬
你係咪會幫我含撚
琴日過唔到
利狗長不出象牙
我賭輸咗 我含返你?
原來牙糖仲有
我決定聽多幾次Never-never Land
Never-never Land個MV真心係Collar史上最靚嘅
還我嗰個時期嘅Collar
個樣有啲攰
果個mv 係趕頭趕尾整出黎for疫情頂住
唔係拍完咩
心0果套好似都係拍左大半先搞
NNL唔係太fair
頭2分鐘有個成員做晒主角
我唔要個個時期嘅COLLAR,個陣虛擬女團嚟
AM TEAM 食咗下午茶未啊?
但嗰個真係最靚
無論係化妝定造型都係
根本Collar就唔應該咁樣行Girl Crush
Girl Crush唔係好似佢哋依家咁,扮到對所有嘢都不屑一顧,而係表現積極進取有野心。唔係口講做自己,但做嘅嘢根本唔係本我。idc呢首歌極度此地無銀三百兩feel

而根本Collar啲成員嘅性格就唔係閪開嗰種,相反地,佢哋係鳩鳩地傻傻地嘅女仔。下下妖魔化曬佢哋真心好可惜。所以先真心希望佢哋出多幾首幾隻好似Never-never Land嘅歌同MV,治癒得嚟又鬼馬,睇完會令人舒服嘅。
我睇嗰陣覺得啲鏡頭都算平均
反而你咁講完我更加覺得之後佢哋出歌可以考慮下每首歌都以一個成員做主角嚟切入,令人更了解呢個成員,而且每個成員嘅背景同故事都唔同,咁順便可以多幾個style嘅歌
但嗰個真係最靚
無論係化妝定造型都係
根本Collar就唔應該咁樣行Girl Crush
Girl Crush唔係好似佢哋依家咁,扮到對所有嘢都不屑一顧,而係表現積極進取有野心。唔係口講做自己,但做嘅嘢根本唔係本我。idc呢首歌極度此地無銀三百兩feel

而根本Collar啲成員嘅性格就唔係閪開嗰種,相反地,佢哋係鳩鳩地傻傻地嘅女仔。下下妖魔化曬佢哋真心好可惜。所以先真心希望佢哋出多幾首幾隻好似Never-never Land嘅歌同MV,治癒得嚟又鬼馬,睇完會令人舒服嘅。

好認同
全首歌充斥idc ,其實少少趕客
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞