COLLAR討論區 (756) 新團歌《idc》MV已推出!逢星期三九點半播放<全日制COLLAR學院>,記得準時收看!

1001 回覆
19 Like 18 Dislike
Dayb心口條線
禾話呀day打機追住candy dum道具
利伸先我完全唔反對做nnl型既作品
事實我自己spotify 上年第一名係nnl
(今年如無意外會係OO第一)

我係支持佢地乜野類形都可以試
甚至其實佢地由一開始已經係咁樣諗

今首以大眾角度黎講的確唔算太好評
但係咪真係一無是處完全冇野好讚冇人鐘意我就唔同意既
無辦法,曲風決定咗套衫唔會太樸素
idc=做返自己,佢地中意girl crush

呢啲衫係好靚,但如果首歌係idc就完全唔夾
驅仔你咩事?
一齊打機又好一齊boardgame 都好
希望有多d機會一齊react
驅仔今日好鹹濕
用錯表情?
啱定唔啱都係要試咗先知
乜都唔試淨係行人哋舊路就冇意思啦
idc=做返自己,但問題係idc個style根本就唔係佢哋個性格
我喺上面都講過,根本呢班女嘅性格都唔係idc個MV入面嗰種西面樣,會想有返NNL個Style都係因為NNL個feel先更貼近佢哋個性格,ON/OFF都唔係純西面啦,都有啲搞怪位令人覺得班女仔係可愛嘅(唔係AKB/青春系嘅可愛,係有活力嗰種)
依家就好似細路仔着大人衫咁
捉到你啦 希望你跑馬斷腳要人道毀滅
其實我吔首歌叫OFF/ON
捉到
高華錫暫時睇落幾對辦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞