有冇人打機會傾向玩D「冇咁好玩」既遊戲

140 回覆
361 Like 44 Dislike
有時個腦想輕鬆少少
太多要計數要砌裝就好頭痕
想簡單少少類似Mario一個跑同跳就玩到
玩dave the diver, 得閒潛下水捉下魚賣下壽司幾chill
你以為啦
其實Mario依家玩家都已經玩唔到
依家d game係設計到好難死
Mario 尤其初期岀個d 其實都幾考控制
所以最好玩都仲係L4D2
我連PVP都唔玩 齋玩campaign
考操作技巧但都係基本跑同跳
唔需要另外去配裝睇屬性去打
你唔明我想表達咩
玩咩難度先,玩最難個d玩到你爆血管都似
好多遊戲一個星期內係爆唔到喎?
買過隻狼 edan ring 兩隻都冇耐性爆

決定之後都唔會買呢類game
我周不時玩nba 2k
唔洗用腦刷分刷數據
刷到靚數數據會好爽
好玩嘅game會好想玩但無心機開
Rdr2 個啲明知係GOTY level但一諗到一開就要成百個鐘就卻步

反而星之卡比 Mario Odyssey 依啲就輕鬆玩一玩擺低 啱放工唔用腦
Wide open炒3分
想要多個assist然後AI派膠
會好燥
Why so true 變左game collector
Ps5 電腦 c2 都齊 但已經冇左爆機嘅心 最多一路睇花輪一路睇美股
係時候唱返首陀飛輪
我最燥試過玩my career
玩到第4節臨尾1分鐘斷wifi走左場
嬲到掉手制
我玩開center
最鐘意屈板屈block shot
Career high 一場63 籃板
29 個block shot
唔係點解咁多人玩手遊
diablo可以開住歌/網台咁玩, 都幾舒服其實
都係玩2k 得閒有mood玩劇情大作
好耐之前買咗ff7 同ff10,之前有睇人挽過但係自己到依家都未開始挽,唔知點解無動力開game
大腦可以完全休眠既叫悶撚到瞓著
放工想zip下時間又唔想哂咁多精力淨係玩fifa單機mode 最難難度玩慣左捉到ai路其實好易玩 場場大炒
我都係,太多內容要吸收同學,一諗到吸收完咁多嘢,爆機之後根本唔會再玩,寧願玩返啲休閑啲嘅game。
吓 好好玩喎
D4算啦掛
最初乜都會玩 lol fps 好緊張排名
到之後lol 剩係aram + 有fd叫玩先玩fps
到之後睇直播
伊加只玩啲輕鬆類遊戲
tft捉棋 睇下youtube 睇下貓貓片
me too,空洞騎士同Ori 都唔錯
+1 power wash都好好玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞