有冇人打機會傾向玩D「冇咁好玩」既遊戲

140 回覆
361 Like 44 Dislike
dayz private server solo
好似Diablo咁,有時就想無咁intense
我玩俄羅斯方塊
右手mouse
左手食野/㩒電話
Zelda都叫太用腦
清你都有啲大獲
你都痴撚線
其實世界係相對,

有人鍾意屌大波妹、亦有人鍾意❤️屌大屎忽細波妹

無講岩定唔岩,最緊要你鍾意

世界上無野係正常,我馬云當年創業話要係網上面賣野個個笑佢痴撚線

而家個個都搬上網賣,地舖個班先係痴撚線,同埋搞到靠食差價啲公司收晒皮(其實好事家壞事無人知)

所以,唔洗驚比人笑最緊要你鍾意
驚就驚個官方賺唔到錢收遊戲皮重好

打幾唔好好似我地咁課金課幾皮,課一二千好了
完全明白
YT睇人地玩正驚\ 好故事rpg
自己開gta5 渣車 \ cyberpunk 屈npc機 \ 無雙驚
以前玩dark soul可以磨一隻boss幾個鐘
之後玩到dark soul 3 每日收工打幾鋪贏唔到冇癮就熄機

去到最近買咗隻無雙 收咗工冇腦打 打完就瞓 反而最舒服

老了
單機fifa
Forza鳩行唔比賽
無咁認真既game je
同我一樣呀, L4D2 真係爽得黎好減壓, 屌隻 B4B 砌一大輪先開波, 唔砌基本上死得好快, 好無癮, 畫面又唔靚, 打機都係為爽快同減壓
你啲僻好唔係個個都有
傾向玩一啲無咩教學無咩劇情嘅game
例如機戰, 街霸, 魂系, 惡魔城之類
戰神, FF 或者有啲大作靚係好靚, 都好玩但個序章教學關都睇20分鐘, 留意係睇, 就係比你試一兩下出招, 拎道具, 升lv點技之類
我時間無多, 一耐又唔刺激就無心機玩
啲frd問我打咩機 仲笑我玩咗10年仲玩l4d
但真係得佢可以咁耐玩
Pad
同埋戰神, FF 個啲prefer 打到後面升lv學咗技先玩得爽, 但魂系唔同, 啲content其實差唔多, 唔會話你一開始得撞擊, 後面先有十蒂伏特用呢個情況
個人黎講, 少時間就想一黎就入肉
玩呢隻驚壓力大過現實生活
咁大個頭盔戴住話左魂系好玩先
係咪驚左班魂系痴線佬
得佢地係真玩家 高人一等
一個人玩勁大壓力
而家d槍game進化到勁多職業要揀,有成大堆槍有唔同性能,要儲錢升同埋配搭唔同既配件,仲有由頭盔至腳既裝要打,有d仲有耐久度,仲分埋唔同顏色既裝有唔同罕有程度,開創埋成大頁既技能頁,唔同職業有唔同加技能方法,一d都唔簡單
WAR3
你呢啲擺明心理變態好危險
L4D2簡單/一般難道 多人場
玩完好舒壓
無限火力server
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞