九州遊記

63 回覆
25 Like 5 Dislike
即係要長途電話加日文?
佢打嚟就唔使收錢,個電話係三人會議
英文翻譯+book 車公司,內容就係講返email 嘅野
不過熊本熊係細車,車廂唔係好放到兩個大喼,我地瞓平後面張櫈先擺到,所以多行李或者一家大細都唔建議租呢架車
英文翻譯係佢提供埋?
架車細我都有啲擔心, 仲有就係架車夠唔夠力, 會唔會行唔到好快
請問炒飯拉麵係邊間
英文翻譯係佢提供
我唔識揸車,唔知算唔算夠力,感覺正常速度上山都冇問題
麺篤屋
福岡県福岡市中央区高砂2-11-5 103
巴打想問下睇海豚資料, 我聖誕節去福岡,出海睇海豚都係其中一個考慮項目,網上都有好幾間選擇所以諗緊.
多謝絲打
仲有個問題唔記得問, 租一日要幾錢?
shin shin都唔差
就博多站拉麵小路
謝謝提議 bookmark曬呢兩間到時去試先
https://www.seacruise.jp/cruise/traditional
我係join 呢間
如果你係即日來回又想搭A列車,你可以参考呢個網址:https://www.seacruise.jp/teiki/faretable
佢好處係搭完A列車就有船去松島,之後book 13:00睇海豚(兩個鐘),睇完就搭返尾班船去三角,尾班船係15:40,行陣三角搭返A列車走
不過咁樣就變咗真係去個島睇海豚就走,我見佢有個水族館幾靚,不過食完野要趕去睇海豚,所以都冇機會行吓
我係兩日一夜,12600yen
我自駕時間應該會好用啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞