[rip]一名美國公民未經准許越過兩韓分界線,疑被北韓扣留,聯合國正向北韓了解事件

146 回覆
41 Like 3 Dislike
唔理既話個美國佬死硬
https://youtu.be/BB63oW_A1BI
世界上唯一可以自由穿過38線既人
會唔會美國派死士進去?挑起事端借機打北韓?
佢就營造到佢神秘感
等啲傻西去,觸碰佢神經,好似探險一樣

我係北韓望返過去南韓
有命返去投票先講
呢個係金正恩叫佢行過去喎
係wiki再睇多次
老實講,問我1億次都係咁話,條撚樣係抵撚死
其實好多香港人大陸人都去過北韓,平靜時期去其實唔會有咩事,反正我哋一啲利用價值都無,對北韓最大嘅作用就係貢獻GDP
計我話 美國應該好似之前日本搵藉口打中國咁 開放北韓就啱。
政策唔一樣,中國既政策係自己既鑊自己負責。 唔會有任何措施去幫泥。
達官貴人仔女咪理下
應該係想去搵/睇一D自己無接觸過既野從而激發自己既靈感/啟發迷思, 即係inspiration

一般都抱著獵奇心態但又無後路保護自己, 真正yolo
咪同依屍爛原教旨果班包頭癲佬一撚樣囉
未死既仲有政治勒索既利用價值
係放返既梗係搞到佢就算返到都無辦法爆大鑊, 斬手毒啞整盲甚至變白痴之類話知佢
1949之前咪就係多得呢D傻鳩既片面宣傳搞到今時今日既支共出嚟
佢地白鬼隔住個太平洋就無咁大衝擊, 東亞呢邊就死幾億佢地唔當係人既人
「你想讓我跨過(邊界)嗎?」特朗普用力握住金正恩的手,「好的。」金正恩說,並用手勢做出邀請姿勢。特朗普後來說,他當時不知道金正恩會怎麼回答。

好似係侵聊金仔先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞