[Welcome熊餅情人奧娜娜] 曼聯終極FF暨吹水區 [2348]

1001 回覆
4 Like 14 Dislike
Fap 9 報未飛 連medical test 都未做

星期三/四先簽到約

可能最快今星期尾 下星期先official 到
50+5啦應該
計埋bonus先47m鎊又ok wor
朗哥隊球王隊比西甲中下游20分鐘唔夠炒5蛋都咁串嘴
阿狗隻saka都差唔多
325k似係曼最頂薪無乜問題喎
梅狗係成功傾到價嘅
只係慢啫
睇賀龍佢點傾
而家比拜仁串,直頭唔賣比你
25古轉到型真心勁
趕得切飛美國就得啦,邊日官宣其實唔緊要
福話哂係球會icon,仲要係青訓既代表,佢繼續踢到上季既表現仲要進步既30萬鎊絕對係佢應得wor
最後似70收埸
而家俾咗55開價
梅狗百屌成材

就睇吓佢係咪真係簽賀撚,阿特蘭大報70M,佢可以傾到幾多錢簽返黎

曼治就由70M鎊講到55M+5M鎊
奧拿拿就好似最初話要60M歐講到50+5M歐

唔計add on呢度都慳咗2300萬鎊,夠買一個輪換球員了(不過好考眼光,十足十抽福袋咁)

就算冇上季 佢合約內呢幾季都夠料
咁我以為球會真係想搞好個薪酬架構丫嘛

米路300k係之前既事啦
嚟緊再續都一定減,年紀問題
同埋米路拎過幾多次歐聯?我都數唔清
仲要係皇馬曼聯國家隊都勁

得罪講句,福真係得速度係世界級,國家隊連正選都唔係
點同米路睇齊?

講明先,我想佢續約
但係薪酬架構前提下,我以為會平d嘛
而家有機會最多踢到多仔個場
希望個賀撚個base頂盡係50M歐就收貨
綠木真係想過冷河就最好叫佢地幫手借埋
大家都有著數
國家隊唔係契仔點有正選
如果係歐其實都交到功課
似當年馬仔 人工壓返低囉要
福仔25歲, 米路30歲已經好唔同
仲有佢本英國護照+派飯光環
曼聯將福仔做新icon, 佢份人工就係頂薪
福係神射手+入波來源 325k真係唔過份
馬同辛祖都250k 起碼都要比300k福 加多25k青訓是但啦
7000萬鎊變7000萬歐既果度都慳咗1000萬鎊,差唔多打咗個85折
牙朗大哥:我拯救了意甲聯賽
https://lih.kg/3445537

唔係佢都請唔到坦蛇加立軍威
朗在世就係要周圍幫人
好感動
終於痴左線
朗哥最謙虛就係冇提到自己救咗曼聯
What a Legend CR7!!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞