[Welcome熊餅情人奧娜娜] 曼聯終極FF暨吹水區 [2348]

1001 回覆
4 Like 14 Dislike
依家先internal傾姐係證明今年真係唔夠budget,要買完onana先知仲有幾多錢剩可以bid hojlund,而唔係唔識multi-task
多謝格狗
咪一撚樣
唔夠錢就更加應該早d開始用低價落bid 再慢慢5M大法

再者唔夠錢就更加賣人要爽手d啦
當年太勁姐
skip dinner 都 skip 咗幾日啦
娜娜冇食幾日晚餐喇
Nottingham Forest want to re-sign Henderson, who spent last season on loan at the City Ground, but unless there is a breakthrough in negotiations the 26-year-old has been told he will travel to the United States on Wednesday.

It is understood Forest initially proposed another loan deal with an obligation to buy if Henderson made a certain number of appearances.

森林唔買嚕
傳就話今個夏天得1億至1.2億英鎊預算
買曼治唔計add on用咗5500萬鎊
買奧拿拿唔計add on用咗4300萬鎊
我當預算係1.2億,咁即係得返2200萬鎊

所以之後可以簽咩人應該都係取決於賣人收得返幾多錢

如果賣人收得返6000萬至8000萬鎊既,咁隨時可以買到賀撚之餘仲夠錢買埋安拉拔
有冇諗過曼啲人冇人想買
賣人都未搞,好明顯係唔識multu-task
先前奧拿拿一日未confirm(其實依家未簽約都唔可以算confirm咗),甸軒同希頓就卡咗係度

至於麥湯,費特,vdb,易拉架呢啲梅狗心目中應該都有個價,唔會賤賣,好似費特咁,加拉塔沙雷開得果6M,如果佢咁都放既佢應該會比人屌死
Fly to Manchester fly 左兩日
Check 下係咪失聯
人地有主動去兜售,我地只係掛牌等人問
富咸出價未呀屌
好似之前一開始有問過價,阿特蘭大一口價開8000萬歐元,剩係要現金唔要交換球員,應該依家先開始傾平啲。

其實上星期先開始同國米傾onana個價,仲要臨傾好前國米先整單盧卡古on9嘢,Romano都話國米嗰幾日分心咗去搞盧卡古啲嘢無理到onana單deal。

賣人方面個個都當我曼水魚,韋斯咸明明揸成億鎊係手居然走嚟想借麥龜,加拉塔沙雷仲on9,出6m bid 費特,點放人

今年其實真心唔算慢係真係無錢同比ffp限住就真。阿記今年咁有錢,搞單rice由here we go去到官宣都用成兩個禮拜,真係要比啲耐性
之前係咪出過8M?
依條撚樣最多值40m
Onana <> DH 嗰度真係有斟酌
只可以話梅狗唔夠經驗 (?) 無信心睇哂成個planning
我自己覺得DH擺明唔用的話 有價點都係賣咗先

最後真係咁唔好彩兩頭唔到岸咪先再run plan B
e.g. 學下森林咁借下拿華斯頂半季囉
同埋今年比時間梅狗佢又真係傾到有折頭返到黎既
曼治原價7000萬鎊,最後5500萬+500萬鎊,唔計add on即係8折左右
奧拿拿原價6000萬歐,最後5000萬+500萬歐,唔計add on即係85折左右

係唔知到賣人時比時間梅狗佢會唔會賣到靚價啫
放咗DDG 之後再簽Navas頂半季你估會唔會暴動
要等西咸買Palhinha先有錢買費特

叫梅狗拎費特加錢換算啦
都無得咁計
咁如果DDG當初份約係傾唔埋欄就點都唔會續

我夠想佢肯~100k左右留低做下rotation
最後應該要咁啦
麥龜 FRED VDB 快躝
梅狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞