[Welcome熊餅情人奧娜娜] 曼聯終極FF暨吹水區 [2348]

1001 回覆
4 Like 14 Dislike
明星球員唔係計ig follower
係球會將球員定義為明星球員
每間球會定位唔同,自然定義都唔同
例如B施華喺曼城嘅定位可能係正選球員,逗200-300k
因為曼聯弱過曼城,所以B施華嚟到曼聯可能就變咗明星球員,到300k以上
例如修頓嘅禾特包斯,佢去big 6定位可能係後備球員,但係喺修頓就係明星球員
買都唔係問題
賣先仆街
唔好話賣盤
賣人賣咁耐淨係賣到1m 拖舟仔
致敬so9買件爛面百力支
又好似唔係綠色?
坦sir 底線應該係要佢 join 到美國tour
所以就有少少時間俾梅狗試下壓, 而家壓唔到都冇辦法
中鋒呢? 有冇DEADLINE
係咁㗎喇
我哋廢呀嘛
所以咪要向一啲一線球員提出明星球員嘅價格
先吸引到球員加入
除非你去到好似皇馬曼城咁,就可以向一線球員提出一線球員應有嘅價格,向明星球員提出明星球員應有嘅價格。
例如米路喺皇馬係逗普通正選球員嘅人工,朗狗呢啲球員先有資格逗明星球員人工

你當人臭豆腐咁食,人哋咪一樣當我哋曼聯係臭豆腐咁食
有限budget 下揀咗買mount 同龍先
前鋒一路都係話depends on sales
希望梅狗賣人快手D
最好完tour 返英國前有個新前鋒, 仲有兩場friendly 夾下
快手清走班契弟
百力支平好撚多
連最有價值嘅Dean人哋都唔想俾錢買了
非首選咪唔買
所以我係好擔心企硬賣唔出
烏超貨仔都想俾人打劫?
dean呢啲貨色明知等錢洗仲吊高黎賣
我就笑唔出啦
散唔到貨成堆冗員積係度
個個都知你等錢洗
你急人地唔急
都唔算吊高嚟賣啦當贈品送俾人好冇賣唔出就賣唔出㗎啦
而家嘅曼聯就好似啲夜晚會特價嘅麪包舖,個個都知夜晚特價梗係等吓啦
咁你咪慢慢磨上去囉
睇吓磨幾耐
易拉架賣左未
其實好正常操作姐
我地買Mount 同娜娜途中都各自有一篇報導話唔到價所以要歸隊操練

We much better la
都係麻麻

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞