《Apex Legends》討論區 #91 ALGS Split 2

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
NTH呢下叫做smart 啦 on9
人地有配合 , 開IMC自殺 再造banner
同PVX呢個play 邊有得比

你就真係ON9 啦 你想引戰定點 ?
仲等緊你屌PVX
想知有幾無品
就黎搶咗你最愛既tsm 甲 好嬲好嬲
人地用兩個大 打退咗tsm
不知幾醒
唔緊要啦你鐘意啦 nth私怨撚講到咁偉大
依下擺明私怨啦 講咩之後點點點
睇巴哈就知百弟啲傷害有幾勁
有人出埋表
poi本來就冇話一定要讓比你架啦
唔夠打咪用其他方法陰你 定係落地送3分比你先君子
叫ea set個rule賽前分poi互farm到round 2先准打啦
根本就係百弟Carry哂成隊
台灣仔都講拼裝車勁過完全體
拼裝車起碼入到決賽
屌 台仔就梗係話自己果幾個打得仲好架啦
三個台仔第一次打LAN咪又係冇份打決賽
笑左
咁都可以屈體育精神 有無品嘅問題
戰術上呢個可以確保冇人contest
規矩上亦冇禁止過

咁鍾意機品你唔去鬧ALL 寫張Furia Who, Effect Zer0 上 twitter shittalk, Contest贏左tbag, 甚至DZ 硬撞AUR

9up巴打你都係收收皮啦
唔關係唔係撐NTH FUR事,呢個係戰術層面上嘅一個outplay

係度話如果係tsm dz 就點點點,根本你就係fur hardcore fans,想用機品呢樣野攻擊nth 為fur打得差搵藉口
私怨前私怨後 自己就係最大隻私怨撚
想知有幾無品
就黎搶咗你最愛既furia imc好嬲好嬲
人地用200 iq play 搞到furia無資源
不知幾醒
龍門任你搬
TSM比人偷甲又戰術outplay
NTH呢個又無品
咪爭緊furia出線之後會同佢哋撞點嘅資源囉
未打晒就一定出局你重度?

佢冇俾人搞imc最基本槍同甲一定好啲路線選擇third party嘅決定都大機會唔同
然後加埋最尾一場大約過30分已經係大機會入loser2咁咪又同nth搶點囉聰明

你睇下loser2嘅acend剩係食一場雞就上返前10
其餘5場都係得9分
furia俾nth搞之後計埋都有6分你肯定尾場furia唔會多kills食雞?
你未來人?你話出局就出局?
你都搞撚笑
有得必然有失架啦
三台仔冇夾開就預咗廢啦
佢地打咁多次比賽啲表現仲廢過人地冇夾過喎
之前係咁笑鳩人地話3MZ係度就唔會打到咁 結果佢係度咪一樣鳩 打團行街 魚場圈個場夠膽企係路中心十幾秒乜都冇講
打線上比賽打到識飛 去到LAN一樣會手震
你睇下evan第一次打LAN就知

同埋如果計成績
三台仔第一次LAN係排29 今次係25
現場氣氛同壓力唔講得笑線上根本冇得比
但見到佢1圈1:15入去 0:55已經跳咗落街
要連電話先可以入群
IMC 可以一開就關, 唔需要打
睇住cpt準備又贏一次valo既cr cup
果然cr最需要既大腦唔係parkha而係cpt
不過cpt一定唔會返黎打
平時架仔streamer都視bin c/t-bag依啲bm行為係禁忌驚俾人炎上
今日竟然係架仔2000iq諗到可以咁grief人

Alliance要諗下聽日match point之後會唔會其它隊咁搞就真
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞