《Apex Legends》討論區 #91 ALGS Split 2

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
諗起上年百弟係咁黑面屌兩個台仔,今次比你full team仲廢
係300k面前仲講咩君子
心態有啲唔同嘅

兩個台仔本身東南亞都攞唔到資格 啲人唔預佢地打得幾好 冇乜壓力
有幾無品?
出cheat ?
搞清楚個背景先
NTH玩呢招果時係Loser's round 1 game 5
NTH當時已經係肯定左自己個位係前10
對佢黎講已經出左線係冇野輸

而佢同FUR係爭緊搶點 果陣FUR係仲要爭緊出線名額
對NTH黎講 只要有機會削減到FUR既資源 減低出線機會已經係有賺

咁點會唔係good play
咁不如唔好玩br
大家一樣槍一樣armor玩csgo算啦
玩得br就係要諗點令對方少d資源架啦
睇到大家咁 crypto loba 隊終於有出頭天
開曬所有imc loba 掉曬所有子彈
自己輸唔緊要 要大家都無得玩就最好
講到nth 冇賺咁
loba crypto犧牲mobility同teamfight力黎換資源 有咩問題?
淨睇對槍叫ea搞tdm比賽囉
就係無所有鄧loba 隊無咁做唔抵
如果你話nth fur 係爭緊1個出線位 之後nth 咁做確實係smart and good play 但係依家nth 純粹私怨grief 9 fur 就有小小無體育精神
係咪冇玩過loba 偷子彈係偷近嘅先
9up 哥屌左PVX 用EMP+loba 偷TSM甲無品未
急, 在線等
有咩問題 本身隻game資源已經唔係隊隊都平衡 搞到一隊少資源就少一隊威脅到自己

定係你覺得打落地交如果見到人哋無槍要同佢打拳頭交先夠正義
係應該要將所有既子彈拎曬出黎
呢下叫做smart 啦 on9
人地有配合 再推人
同佢呢個play 邊有得比
你inventory 有位可以係咁做
其實loba 偷甲 偷槍一直都有
你屌咗未?
佢地本身係爭緊個位 佢咁做係可以令佢小個直接競爭對手 唔係為搞而搞
爭緊咩
Nth 一定出線
Fur 一定出局
搞就應該搞aur df
nth 1早qual 左啦未qual 班血魔架仔應該唔敢
你係咪輕度
如果furia好似realize最後贏咗場加多啲kill
咁佢哋咪入loser round2同佢搶armoury
咁nth咪少咗資源
講緊佢地loser 2 小一個直接競爭對手
佢地兩隊本身都搶緊避雷針個邊
咁loser 2 冇左FURIA咪小d變數 有幾難明
一日未出局一日都係直接競爭對手 你想講咩?
你係咪重度?
Fur 頭4場0分喎
Round 5 仲比人troll 喎
你點睇到fur 同nth 爭緊?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞